Само в Novinite.bg: Певицата Ивена стана майка на малката Мериан

Само в Novinite.bg: Певицата Ивена стана майка на малката Мериан
A A+ A++ A

Днес точно в 9,12 ч. фолкпевицата Ивена се сдоби с най-голямото щастие – стана майка на малката Мериан, научи екскулзивно NOVINITE.BG.

Малката принцеса тежи точно 3 кг., а майката се чувства добре, разузна наш репортер.

Мериан е дългоочаквано и силно желано бебе от фолкфурията и бащата Кристиян, с когото са заедно вече 12 години.

Ивена е изкарала „среднотежка бременност”, сподели тя с наш репортер: „Не е нито от най-леките, нито от най-тежките”.  Блондинката с безкрайно дълги крака  сложила цели 20 кг през деветте трдни месеца, но атлетичната й фигура с добре тренирани мускули и височината носели  щастливата тежест.  Свалянето на излишните килограми пък едва ли ще е проблем за русокосата хбавица, тъй като редовно тренира, а и спазването на хранителен режим никога не е я е затруднявало.

Щастливата вест,  че Ивена чака бебе, гръмна в началото на този месец, като я съобщи тогава самата бъдеща майка.  „Всяка бременност крие рискове”, обоснова тя пазената толкова дълго  врме в тайна свое състояние.

Ивена не е боледувала от коронавируса, но и не се е ваксинирала още. Затова пък половинката й Кристиян го е изкарал миналата година, като тя неотлъчно се грижила за него, но коварният вирус така и не е успял да я повали.

Засега певица планира изцяло да се отдаде на малката Мериан и в близките месеци не предвижда участия.

Екипът на NOVINITE.BG честити на Ивена и Кристиян радостното събитие, като им пожелава щастливи бъднини, изпълнени с любов!

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници