Най-добрите стратегии за залози на живо в bet365

Най-добрите стратегии за залози на живо в bet365
A A+ A++ A

Развитието на онлайн индустрията за спортни залози става все по-сериозно и след като различните оператори се стремят да повишат шансовете в полза на своите клиенти. Политиката се промени и не беше трудно да се досетим, че когато аудиторията може да инкасира по-сериозни успехи, веднага ще се спре на конкретен бранд.

Анализаторите посочват Bet365 като един от много добрите лицензирани брандове на родния пазар, особено ако говорим за прогнози в секцията "Спорт на живо". Има и причина точно тази секция да се разглежда с особен интерес, тук присъстват някои от най-разнообразните и оригинални пазари. Тук трябва да допълним, че футболът не е единствената дисциплина, която се радва на внимание, платформата се стреми да предостави колкото се може повече и до голяма степен се справя.

Каква е тайната за успех при правенето на точно такива залози? Анализаторите са категорични, че тук винаги може да получите съвет за подобряване на прогнозите и инкасирането на по-сериозни печалби. Сега е моментът да напомним, че докато стратегиите се предоставят напълно безплатно, те не винаги гарантират 100% успех, затова бъдете внимателни.

Стратегията за коефициент с 1.5 може да се приложи при футбола, особено ако очаквате да падат много голове. Винаги може да изберете игра, в която да изберете ставката за ранен гол, този за първото полувреме. Практиката показва, че ако попадението се реализира около 16-тата минута, коефициентът е 1.50, но се повишава, ако по-слабият отбор го отбележи първи. След този времеви интервал, повечето анализатори отчитат още по-високи коефициенти, но те идват с много сериозен и жесток риск.

Играта на корнери е друго забавление, но ще трябва да обърнете внимание на основните събития. Представете си, че имате два отбора - един по-силен и един по-слаб. По някаква причина по-слабият е успял да отбележи попадение и дори да води фаворита. Логичното е, че спряганият победител ще започне да атакува повече, а това означава, че количеството корнери или ъглови удари ще се повиши - драстично. Точно тук и в такива моменти една добра опция да изберете брой корнери. Може да изберете приблизителен или точен брой, като първата опция е далеч по-лесна за изпълнение. Отново имате право да помислите и сами да вземете решението, все пак инвестирате и своите собствени средства.

Един особен съвет, когато залагате на спорт в тази секция, е винаги да следите за коефициентите. Именно те се променят - динамични са - и понякога могат да променят изцяло крайният резултат. Точно по тази причина е редно да обръщате малко повече внимание на прогнозите, особено на тези в анализаторските платформи.

Знаем, че съдбата обича смелите, но ако не желаете да останете разочаровани от вашето представяне, дайте си време, за да опознаете отбора. Изгледайте старите срещи, обърнете внимание на настроението на града, потърсете малко повече възможности за успех и като цяло не бързайте. Мачове и дербита винаги ще има.

Добра препоръка е винаги да наблюдавате представянето на даден тим като домакин и гост. Ливърпул бяха превърнали своя стадион в крепост, а това е от особено значение. Запомнете, че понякога след края на първото полувреме ще видите значително повишаване на коефициентите, но не се подлъгвайте, понякога е необходима много трезва мисъл. Емоциите не са особено добър съветник.

Ако изберете среща, която започва малко по-скромно, но си личи, че скоро ще има обрати, не бързайте с вашите прогнози. Понякога коефициентите стартират от 1.8 и бързо се повишават до 2.5 и повече, следователно е по-разумно да изчакате, а и да следите поведението на играчите. Реномираните брандове като този, често предлагат пряко предаване, особено за футбол, следователно няма да изпитате затруднения при наблюдаването на играта, при това дори в движение. Най-важното е, че не се налага да направите веднага залог, достатъчно е да имате депозит в сметката си, а на този линк ще откриете и предимствата на мобилното приложение на бранда и защо се препоръчва.

И след като говорим за стратегии, ето няколко бързи съвета за спортните фенове. Финалите рядко завършват с много голове, ако това се случи, често говорим за прецедент. Интригата се решава най-често в рамките на две попадения. При мачовете на отбори, които рядко отбелязват, винаги ще има високи коефициенти за попадение, но това не трябва да ви изненадва, все пак не се очаква от тях да се развихрят по някое време, точно по тази причина се предоставят и такива коефициенти.

Истината е, че колкото по-висок е един коефициент, толкова по-малки са шансовете да се изпълни прогнозата, но има и изключения, затова казваме, че често се играе срещу шанса на терена. Правенето на смени е често знак, че даден мениджър има нужда от победата. Понякога играчите се пазят за по-важни дербита, но ако изведнъж всички сили се хвърлят, това е моментът да проследите всички пазари и да направите точната преценка.

Винаги може да разполагате с профил в повече от една платформа, като за целта препоръчваме да се запознаете с ревютата на анализаторите, те винаги знаят кои са най-добрите оператори за точно тази секция. Преди всичко се постарайте да се забавлявате и не преследвайте успехите на всяка цена, това е най-важното. Отговорната игра дава много по-високи шансове от мечтите и надеждите за бързо забогатяване, запомнете го.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"