Поп-фолк звездата Ангел издъхнал в ИСУЛ от К-19, годеницата му с шокиращи разкрития за последния им разговор

Поп-фолк звездата Ангел издъхнал в ИСУЛ от К-19, годеницата му с шокиращи разкрития за последния им разговор
A A+ A++ A

Поп-фолк певецът Ангел е починал в ИСУЛ в София, пише "Блиц".Семейството и приятелите на изпълнителя недоумяват как се е стигнало до трагедията и настояват за разнищване на случая.

По думите им Ангел, който е баща на малко дете, се е разболял от пневмония преди около 10 дни и постъпил в Пета градска болница в столицата с висока температура.

Изпълнителят е имал изградени спортни навици като например да кара колело десетки километри. Той оздравял много бързо и планирал да напусне болницата.

В крайна сметка Ангел бил настанен в ИСУЛ, където вече се чувствал по-добре. Дори говорил с близките си. Докато вчера от лечебното заведение не съобщили черната вест, че певецът е починал, защото дишането му спряло вследствие на коронавирус.

Годеницата на певеца - Христина Пейкова, сподели трагични подробности от последния им разговор.

Преди две седмици 35-годишният мъж се разболява и търси лекарска помощ. Няколко болници отказват да го приемат, тъй като няма положителен тест за Ковид. Състоянието му обаче се влошава, разказва годеницата му.

"Вика линейка, защото започва да има задух, като тя отива на място и също казва, че няма какво да направи. Той се хваща сам с един приятел, който го урежда да отиде в болницата чрез друг негов приятел, за да го приемат.

Той постъпва в 5-та градска, като там беше адекватен, гореше си, като даже на моменти дишаше без маската, но не знам какво се случи и решиха да го преместят", каза пред Bulgaria ON AIR годеницата му Христина Пейкова. 

След няколко дни престой в лечебното заведение без обяснение, лекарите решат той да бъде преместен в болница ИСУЛ. 

"На следващия ден му слагат кислород, който явно е на макс, а той ми казва, че това не му повлиява добре и гърлото му гори адски, а аз звъня на болницата, за да попитам нормално ли е ? Те ми обясняват, че това е от кислорода и лигавицата му е суха, а той не може да си поеме въздух дори с кислорода", допълни тя.

Годеницата на изпълнителя споделя, че през цялото време се е чувала с него. Вчера през деня, когато последно се чуват, той й споделя, че са започнали да му вливат успокоителни.

"Вечерта в 9:30 му пиша как е, а той ми пише добре съм. Тогава се усъмних, че нещо не е наред, но не посмях да се обадя. Никаква вест от снощи, при което звъня в 8 часа сутринта и те най-спокойно ми заявяват, че той е починал, че е тръгнал да се задушава снощи към 11 часа, като са го интубирали и не са могли да направят абсолютно нищо.

Той беше напълно здрав и нямаше никакви други придружаващи заболяване, напълно здрав, а когато попитах защо не са ме потърсили, те отговориха, защото нямали телефон", допълни още годеницата на изпълнителя.

От столичната болница ИСУЛ потвърдиха за смъртта на изпълнителя, но отказаха да дадат повече информация. От 5-та градска болница също за момента не дават повече подробности. А близките на изпълнителя са готови да търсят  докрай причината за смъртта на Ангел.

#попфолк #Ангел

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »