Борисов пак скочи на Радев и кабинета: Ще запознаем Брюксел с безобразията им!

Борисов пак скочи на Радев и кабинета: Ще запознаем Брюксел с безобразията им!
A A+ A++ A

Ще запознаем Брюксел, може би и комисията ЛИБЕ с безобразията на служебния кабинет. Това се зарече Бойко Борисов по време на форум на Жени-ГЕРБ.

В изказването си Борисов скочи на служебния кабинет и президента Румен Радев. Борисов се зарече, че до последно няма да кажат кандидатурата си за президент, защото ще започне гонено срещу него. Той даде пример с името на Асен Балтов, което се е завъртяло и последиците от това.

Борисов остро разкритикува заявката на културния министър Велислав Минеков, че ще гони ГЕРБ от централата им. "Нали по Конституция служебното правителство само трябва да проведе честни избори. Доказаха, че за тях Конституцията не съществува. Да спре да лъже, ако искат с Рашков да дойдат и да изгонят хората от офисите, ние също ще запознаем Брюксел с безобразията на служебният кабинет. Радев праща бухалката си. Сега искат да докопат кандидата ни за президент, за да се разправят с него", заяви експремиерът.

Борисов цитира изказване на Радев, че корупцията се виждала от срива на чуждестранни инвестиции и цитира данни БНБ, които сочат, че за 2021 г. се отчита рекорден срив на чуждите инвестиции". "Това означава, че корупцията при Радев е добила рекордни размери", каза още лидерът на ГЕРБ.

"С тези цени на тока и газа, трябва да забравим за зеленчукопроизводство. И в същото време в тази глад и хаос, земеделското земеделие спира проекти за 400 млн. лв. Успешно, по радевски. И се оправдават заради недоразумение с ЕК. Ама там са хора умни, експерти, а не такива, както ги събра вас Радев", продължи Борисов и изтъкна скока на цените: "Изпусната работа. Този хаос се нарича успех на служебното правителство".

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »