Локо София издигна официално Боби Михайлов за шеф на БФС, Порточанов също влиза в битката

Локо София издигна официално Боби Михайлов за шеф на БФС, Порточанов също влиза в битката
A A+ A++ A

Новакът в елита, но имащ сериозни традиции в бг футбола Локомотив София издигна Борислав Михайлов за президент на БФС, информираха от клуба. Преди няколко дни няколко тима от efbet Лига, начело с ЦСКА, Пирин и Берое и още няколко от по-долните дивизии обявиха, че издигат Димитър Бербатов.

Така към момента официално има издигнати две кандидатури преди конгреса, който трябва да се проведе на 12 октомври. Третата ще бъде на Христо Порточанов, който днес даде напоителен брифин в Бургас. Бившият бос на Нефтохимик обаче все още не е издигнат от някой клуб. Това е формалност, която ще бъде завършена скоро. Четвъртият кандидат ще бъде собственикът на Марица Пловдив - Христо Христов. Мерак за поста обяви и босът на Локо Пд - Христо Крушарски, чиито думи обаче се менят често и не е сигурно дали пак не е плещил каквото му падне.

Ето как Локо София информира за издигането на Михайлов, което не е ясно как ще бъде възприето от феновете на клуба, които недолюбват особено Боби:

„Съветът на директорите на „Футболен клуб Локомотив София 1929” АД, на свое заседание на 21.09.2021 година взе единодушно Решение да предложи кандидат за Президент на Българския футболен съюз г-н Борислав Бисеров Михайлов на предстоящото Общо събрание (Конгрес) на БФС , което ще се проведе на 12 октомври 2021 година от 10.00 часа в София, Национален дворец на културата – зала № 1“, се казва в съобщението на клуба.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »