Palms Bet предлага най-високи коефициенти за мачовете от България

Palms Bet предлага най-високи коефициенти за мачовете от България
pixabay.com
A A+ A++ A

Развлекателната индустрия за спортни прогнози става все по-привлекателна, особено с развитието на онлайн технологиите. След като вече не се налага да се разхождаме до букмейкърския пункт и ако трябва да бъдем честни, в миналото имаше и ограничено количество оператори, които да предлагат тази услуга.

Днес ситуацията е много по-различна и с помощта на мобилния си телефон и няколко клика, имате пълната свобода не просто да изберете някой от най-добрите и световно известни брандове, но и да проверите кои са лицензирани на родния пазар.

Анализаторите често сравняват не само предлаганите опции и пазари, но и коефициентите на мачовете. Ето защо и Palms Bet се радва на високи оценки, като всичко за букмейкъра ще откриете на платформата на посочената анализаторска платформа. Темата за коефициентите винаги е била особено интересна, но нека обясним от самото начало как се определя.

На първо място говорим за статистика и сериозни анализи, като не трябва да забравяме, че в рамките на 90 минути могат и често стават чудеса, като точно това прави и въпросната индустрия толкова успешна. Истината е, че всеки букмейкър има екип от анализатори, като с помощта на някои математически формули, те изчисляват шансовете на даден тим за успех.

Клиентът трябва да знае следното: ниските коефициенти обикновено са най-близко до реалната картина, докато високите коефициенти са по-скоро игра на шанса. Във футбола често ставаме свидетели на инфарктни обрати и точно това прави самата игра толкова вълнуваща.

Защо обаче този бранд се смята за един от добрите оператори с внимание към родния футбол, както и с желание да се предложат по-добри ставки на своите клиенти? На първо място ще установим, че макар и повечето фенове да обръщат внимание на първенствата в Европа, българското първенство никога не остава на заден фон и интересът се повишава през последните години.

Самите анализатори признават, че макар и да не говорим за първенство, в което се инвестират милиони, както се случва във Англия например, почитателите все пак не са малко. Именно по тази причина забелязваме и най-различни безплатни игри в портфолиото, наличието на промоции и други увлекателни предложения, с които интересът да се засили. Нека не забравяме, че към този момент разполагаме с единствената официална фентъзи лига, при това за родното първенство.

Инвестицията и вниманието не е малка, но очевидно се отплаща. Ако разгледаме анализаторската платформа, можем да бъдем сигурни, че обикновено коефициентите имат разлики, при това в платформите на всеки един букмейкър и в повечето случаи ще открием, че когато играят спонсорираните отбори, те винаги ще се радват на по-добри коефициенти.

Впрочем този оператор е спонсор на няколко отбора към този момент и както се досещаме, точно тази финансова подкрепа също влияе, особено за феновете на дадения тим. Тук трябва да добавим, че въпросната инвестиция не е с цел да се наруши баланса между отборите, а да се изравни шанса и да премахне онази линия на съмнението. Каква точно е тя, бихте попитали? На този етап е логично, че когато срещнете един по-силен и един по-слаб отбор, автоматично ще имате бърза и ясна преценка кой ще е победителят с последния съдийски сигнал.

Спонсорирането на отборите и по-добрата финансова база, позволява и по-добра игра, повече възможности за феновете, а оттам и по-високи коефициенти. Най-важното е, че докато имаме официалните обявени предложения на бранда, винаги има и промоционални условия, както и дербита, радващи се на по-сериозно внимание и по-високи шансове.

И докато шансовете са настрана на феновете, нека споделим няколко бързи съвета за забавление в букмейкърските платформи. Високите коефициенти не гарантират успех, те са просто шанс. Правенето на добри прогнози става с помощта на анализи и прогнози, но отново вие имате последната дума, особено след като инвестирате своите средства. Не на последно място – забавлявайте се и играйте разумно. Нищо повече не е необходимо, за да вземете максимума от дадена платформа.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"