Фолкпевицата Ивена чака момиченце от любимия Кристиян!

Фолкпевицата Ивена чака момиченце от любимия Кристиян!
A A+ A++ A

Фолкдивата Ивена, която през април навърши кръгли 40 години на 26 април чака момиченце! Това разказа самата тя пред novini.bg. Както вече е известно, тя е в деветия месец на бременността си, с което изненада почитатели и приятели съвсем скоро. Голямото радостно събитие се очаква през следващите дни, а датата все още е неизвестна, потвърди певицата пред наш репортер.

Бъдещата майка кара „среднотежка бременност”: „Не е нито от най-леките, нито от най-тежките”, разказа тя. „Бебето е много чакано и желано от мен и баща му, с когото сме заедно вече 12 години”, разкри за първи път публично още родената в Русе изпълнителка.

„Днес Кристиян има и Имен ден”, издаде и името на любимия си синеоката певица.

Блондинката с безкрайно дълги крака  е сложила цели 20 кг по време на бременността си, но атлетичната й фигура с добре тренирани мускули и височината носят щастливата тежест,  а за свалянето на излишните килограми засега Ивена не е мислила, защото единственото й желание е по-скоро да гушне малката. Едва ли за нея обаче ще е проблем да върне стройната си впечатляваща фигура след това, тъй като редовно тренира, а и спазването на хранителен режим никога не е било проблем за нея.

„Казах, че съм бременна чак в деветия месец, не само защото съм суеверна, но и защото във всяка бременност винаги има рискове”, сподели хубавицата, която буквално сияе отвътре от щастие.

Бъдещата майка не е боледувала от коронавируса, но и не се е ваксинирала още. Затова пък половинката й Кристиян го е изкарал миналата година, като тя неотлъчно се грижила за него, но коварният вирус така и не е успял да я повали.

„Като се роди, живот и здраве, малката, почти няма да излизам, освен на разходки на открито с нея”, планира тя.

Певицата засега не предвижда участия, а и не е била пред последните месеци по такива: „Първо участията паднаха заради ограничителните мерки, а после забременях. И тъй като се пазех много, реших да прекратя временно публичните си изпълнения на живо”, разказа още тя.

В очакване на бъдещото събитие Ивена не е забравила и за себе си. Днес тя е на фризьор, маникюр и педикюр.  „Една жена винаги трябва да изглежда добре”, категорична е изпълнителката.

С обещание за скорошно интервю се разделяме за кратко с Ивена, а подробности очаквайте съвсем скоро!

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"