ВИДЕО Пиян директор на училище подкара джипа си между кърпите на плажа в Кранево и цопна в морето

ВИДЕО Пиян директор на училище подкара джипа си между кърпите на плажа в Кранево и цопна в морето
A A+ A++ A

Директор на училище, който е бил видимо пиян, е навлязъл с джипа си на плажа и дори в морето в Кранево.

Наглият джигит шофирал между кърпите на плажуващите, за да стигне до водата. Историята се е разиграла на 11 септември в Кранево, предава Нова тв.

Сигнал e от  рубриката „Моята новина”. Свидетелка разказва, че първоначално се е чуло как джипа удря други коли. Оказва се, че няколко пъти е ударил автомобила на собствениците на плажно заведение.

„Спря преди водата, каза на една жена да махне играчките на децата, защото са на пътя му към водата, тя отказа. Той излезе от колата. Беше видимо в нетрезво състояние, залиташе и едва говореше. Разбута играчките, качи се в джипа и тръгна. Караше доста бързо”, разказа  Галина Николова.

"Обадих се на 112 и дойдоха три патрулки. Разбрахме, че въпросният водач на джипа е жител на Кранево, който е и директор на училище.

Не мога да кажа дали в Кранево или в населените места. На този човек не му е за първи път да минава през плажната ивица, а от полицията ни обясниха, че няма шофьорска книжка заради употреба на алкохол и превозното му средство не е регистрирано, въпреки че има номера.

Явно впоследствие са го задържали, той е отричал, но са подадени три независими сигнала срещу него. Сега предстои дело във Варненски съд.", обясни жената.

#Кранево

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »