След като заряза пеенето - Шамара се завърна

След като заряза пеенето - Шамара се завърна
A A+ A++ A

Мишо Шамара се завърна, но не в България, а на музикалния небосклон. Легендарният рапър отново участва в песен и видеоклип, след като заряза пеенето и се отдаде на работа като шофьор на камион в САЩ.

Шамара изненадващо се появи в проект на БНР - "Бандата на ръба", в който рапърите от Русе правят ремикс на култовата песен от началото на века "Харесвам лошите момчета". Любопитното е, че част от групата е Капо Верде, който е бивше гадже на Гери Никол и двамата дори планираха да вдигат сватба преди три години.

Верде и Гери Никол ходеха заедно на мачове в агитката на ЦСКА, но впоследствие се разделиха.

Клипът е записан в студио, като "Бандата на ръба" снимат в България, а Шамара записва своята част отвъд океана.

"Моята песен е изпята, но още се върти", нарежда Мишо в своята част от парчето, което има стотици хиляди гледания в интернет. В парчето има и кадри от оригиналното видео на "Харесвам лошите момчета".

"Нещо старо на нов глас. "Бандата на ръба" са мегаяките човеци. Много ме кефи как се получи. Изцяло техен проект, в който ме поканиха. Благодарностите ми са огромни. Също така към целия екип, който реализира видеото и цялата продукция. От наша страна благодарности на диджея, който запечата на лента моята легендарно "божествена" персона и спомогна да съм част от този шедьовър.

Супер сте, хора. А и всяко поколение заслужава да си има своите лоши момчета в клубовете", заяви емоционално 48-годишното емблематично лице на българския рап.

"Благодарим на Бат Мишо за тази наша сбъдната мечта", заявиха на свой ред Капо Верде и компания.

#Мишо Шамара

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »