ВИДЕО Севда разказа защо си пише с Иван Гешев. Борисов: Не ща да съм президент!

ВИДЕО Севда разказа защо си пише с Иван Гешев. Борисов: Не ща да съм президент!
A A+ A++ A

„Никога не ми е бил интересен президентският пост". Това каза Бойко Борисов, който в момента е на Перперикон заедно с младежи и симпатизанти на партията в Кърджали.

„Гласуваха бюджет само за няколко месеца, а защо не гласуваха за цялата година. Защо е този популизъм", допълни Борисов, който беше придружаван от Цвета Караянчева.

Лидерът на ГЕРБ обяви, че съвсем скоро ще обявят кандидата си за президент. Стана въпрос и за размяната на съобщения между Севдалина Арнаудова и Иван Гешев:

„Не крия, че го познавам. Имаме десетки събития заедно. Виждате това, което виждат всички“, така ПР-ката на бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисовкоментира информацията, че по време на Комисия в парламента главният прокурор си е писал с нея.
 „От години съм в тази среда. Имам контактите на много хора. Писала съм си и с Мая Манолова, Христо Иванов, дори и с президента Румен Радев съпругата му Десислава. Кое не е нормално?“, заяви Арнаудова.

Тя поясни, че Комисията е била в реално време и е била излъчвана на живо.

„Е, какво. Пращат си усмихнати човечета, смеещи се, плачещи… Заради това си вземете телефон като моя – няма човечета, няма нищо“, пошегува се Борисов и попита защо не питат Радев за чата на Пламен Узунов със съдии.

„Казах й освен с мен с никой други мъж да не си пише… С Манолова може, защото и аз съм си чатил малко с нея“, пошегува се още Борисов с Арнаудова.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »