Дали вот 2 в 1 е най-доброто предстои да видим, заяви вицепрезидентът Йотова

Дали вот 2 в 1 е най-доброто предстои да видим, заяви вицепрезидентът Йотова
A A+ A++ A

Дали вот 2 в 1 е най-доброто, ще видим на изборите. Но вчера президентът Радев беше категорично прав - така се спестяват много усилия и много пари от бюджета. Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова пред БНТ. За първи ще видим президентски и парламентарни избори - прецедент в най-новата история на България, допълни Йотова.

Ще бъде трудно и в кампанията, една смесена кампания, смята вицепрезидентът.

Тънки сметки с президента не сме правили - дали ще бъде 14 ноември, дали ще бъде 21 ноември, в крайна сметка решението е на НС - нека да го припомня, първото решение беше да са президентските избори на 14 ноември. Президентът беше достатъчно толерантен, даде им достатъчно време, допълни Йотова.

Всичко си имаме много отдавна - така отговори тя на въпроса дали с държавния глава вече се готвят за изборите и са сформирали щаб.

Влизаме с нагласа за стабилност, за почтеност, за секунда не изневерихме на хората за онова, което им казахме през 2016 г.

Аз имам дълга политическа биография, но смятам, че винаги трябва да се държим така, сякаш излизаме за първи път. Не се водим по инерцията, че изглеждаме победители, категорична е Илияна Йотова.

Не чувстваме заплаха нито от г-н Йордан Цонев, нито от който и да е друг политически лидер, защото ние търсим подкрепа от хората, от гражданите. Миналата година, когато излязохме на площада, ни беше много трудно и там имаше хора, които ни подадоха ръка, които ни оказаха морална подкрепа и те бяха от различни партии, обясни вицепрезидентът.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"