Мика Зайкова: Мъка ми е, че пак започваме наново с изборите, а резултатът ще е същият

Мика Зайкова: Мъка ми е, че пак започваме наново с изборите, а резултатът ще е същият
A A+ A++ A

Мъка ми е, че пак започваме наново с изборите, а резултатът пак ще е такъв. Няма да има мнозинство, пак трябва партиите да се научат да работят заедно. Политиката е диалог и компромис, нищо друго. Това коментира депутатът от ИТН Мика Зайкова в ефира на БНТ.

"Когато работиш и знаеш, че затова, за което работиш е изключително важно изобщо не ти идва на акъла да се правиш на стар и болен", отговори тя за среднощните заседания на парламента.

"Има няколко много важни неща, не става въпрос актуализацията да те направи богат, а да има пари за лечение, за ваксини, за мигрантската криза, която е на вратата ни. Тези, които казваха, че не трябва да има актуализация, искам да кажа едно изречение - Всички разходи са достигнати. Дори и да увеличим приходите, не можем да харчим", каза още Мика Зайкова.

"Газта миналата година струваше 22 долара на барел, а сега струва 70 долара, с тенденция да стане 80 долара. Инфлацията вече е при нас. При това положение трябваше да се направи нещо за доходите на най-бедните", коментира тя.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »