ВИДЕО Бойко Борисов разлютен на Радев в Пловдив: Може главният прокурор да пита първо теб за всичките ти там далавери

ВИДЕО Бойко Борисов разлютен на Радев в Пловдив: Може главният прокурор да пита първо теб за всичките ти там далавери
A A+ A++ A

"Откъде знаеш ти, кой ще е новият главен прокурор, бе? Кой ще е тоя? Защо точно моите думи. Може твоите думи да са първи пред новия главен прокурор. За далаверите на Пламен Узунов или Копринката. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка с изказване на държавния глава Румен Радев по-рано днес, че "единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред следващия главен прокурор".

Той отсега знае какви задачи ще даде на главния прокурор. Не ме е страх. Толкова много неща мога да кажа на новия главен прокурор за Радев и неговата компания, че разговорът ще тръгне в друга посока, каза още Борисов.

"Минах покрай стадионите тук в Пловдив, по 3-4 работника работят. Калко се направи за този град. Още изгорелия театър да хванем, базиликата, всяка една плочка знам защо и как сме го правили с кметовете. Днес вместо да се радваме, да си честитим празника, да кажем какво значи съединение. Цяла Европа говори за нашия девиз, ама съединението, Радев, не е само да си гледаш твоите хора, а останалите да са лоши. За мое най-голямо съжаление, няма да оставям ненаказана лъжа, то този ден днес е като прошка, вместо днес да кажем било каквото било, идват нови избори, той отива и показва отново как вижда той съдебната система. От телефона на неговите съветници проверявава съдебните решения. Откъде знаеш ти кой ще е главния прокурор? Кой ще е той? Може твоите думи да попитат, за торбичката на Пламен Узунов Пловдивски, защо моите думи? Или за всички далавери на твоя кръг.

#Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »