Румен Радев за Борисов: Единствените му думи, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред следващия главен прокурор

Румен Радев за Борисов: Единствените му думи, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред следващия главен прокурор
A A+ A++ A

"Единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред следващия главен прокурор". Така президентът Румен Радев коментира от Раковски обвиненията, които лидерът на ГЕРБ отправя към държавния глава през последните дни.

Според президента трябва да бъдат излекувани комплексите за политическата обреченост, защото именно Съединението е показало, че сме способни да постигаме големи цели.

Фържавният глава ще посети катедрален храм „Пресвето сърце Исусово“ в Раковски днес. Държавният глава ще проведе среща с католическата общност в града.

След това  Румен Радев ще бъде в село Белозем, където ще проведе среща с кмета Виолета Петрова. Президентът ще посети църквата „Св. Георги Победоносец“ и ще разговаря с жителите на селото.

Вечерта  на площад „Съединение“ в Пловдив държавният глава ще участва в честванията за 136-ата годишнина от Съединението на Княжество България и Източна Румелия. В 20,45 часа президентът ще произнесе слово.

На тържествената церемония в Пловдив ще присъства и вицепрезидентът Илияна Йотова.

#Румен Радев #Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Ще гласувате ли, ако има нови предсрочни избори