Персоналът на хотел влезе в завещанието на британски турист

Персоналът на хотел влезе в завещанието на британски турист
A A+ A++ A

Британски турист е завещал значителна сума от наследството си на персонала на турски хотел в Кушадасъ, където ежегодно летувал, съобщава "Хюриет дейли нюз".

Британецът Чарли Джордж Кортни почивал в хотела в популярния егейски курорт още от 1990 г, като е прекарал там общо 52 ваканции.

Мъжът починал преди седем години, малко след последната си почивка в хотела в Кушадасъ. Дни преди да се спомине, той се погрижил за завещанието, в което предвидил част от наследството му да отиде за служителите на хотела.



Някои членове на семейството оспорили последната му воля, други я подкрепили. В крайна сметка племенникът му пристигнал в края на август т.г. в Турция, за да изпълни волята на покойния си чичо.

Служителите са трогнати от жеста на британеца, известен сред тях като "нашия Чарли". Стая 401, в която британецът винаги отсядал, пък била наречена от хотелската управа "Стая Чарли".

Пиколото на хотела Ташкън Даштан споделя, че ще използва своя дял от завещанието на Кортни за образованието на децата си.

#завещание #ваксина

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Туризъм
Последно от Туризъм

Всички новини от Туризъм »