Ню Йорк тъгува за загубата безвреме на своята млада икона на мегаполиса ВИДЕО

Ню Йорк тъгува за загубата безвреме на своята млада икона на мегаполиса ВИДЕО
A A+ A++ A
Ню Йорк е в шок след смъртта на артистката, художничка и модна икона Елизабет Кизелщайн Корд Хам. Тя беше една от най-обичаните звезди и символ на живота в Ню Йорк. Точната причина за смъртта не е ясна, но нейното семейство каза, че се смята, че е свързана с усложнения от лаймската болест. Тя почина в събота на 41 години.

Баща й е известният дизайнер на луксозни стоки и бижута Бари Кизелщайн Корд.
 
"Лаймската болест никога не си отива, изглежда под една или друга форма се връща, това е коварна и жестока болест", каза той, "Въпреки различните лечения през годините, тя продължи да се проявява по безброй начини. Независимо от това, Елизабет се бори с нея и продължи в многото й творчески начинания. "

Семейството прави планове за създаване на мемориален парк на нейно име за опечалени родители. 

Той добави: "Цялото ни семейство е смазано от загубата на дъщеря ни, която беше една от най -грижовните, най -светлите и талантливи личности, които някога са били горди нюйоркчани. Загубата за нас, за нейните близки приятели и тези, които познаваше Елизабет на световната сцена е огромно."

Тя беше омъжена и нямаше деца и братя и сестри. Майка й е художничката и светска личност Сеси Кизелщайн Корд.

Зашеметяващата красота на Елизабет е правят част от обществената сцена от около 2001 г. и беше наречена It Girl и „Manhattan Minx“ в статия на Observer същата година. Често е била виждана на премиери на филми, събития в областта на изкуствата и модата в града и партита в Хамптън.

В профила на Observer редакторът на Vanity Fair Кристина Стюарт нарече модната й кариера „много обещаваща“. "Мисля, че тя е една от добрите. Виждам Елизабет във всеки моден подиум от Саутхемптън до Сен Тропе", каза Стюард. "Мисля, че хората ще се интересуват от това с какво е облечена, къде отива и с кого е още дълго време."

Работила е и като илюстратор в дизайнерската фирма на баща си и е станала креативен директор там.

Според нейната биография за IMDb, Елизабет е била художник и музикант и е работила във висшата мода като модел или в редакцията на списания. Тя се появява в американския и италиански Vogue и Harper's Bazaar. 

„Тя беше водещото вдъхновение за Kieselstein Cord и няколко други фирми, свързани с модата и изкуството в Ню Йорк и Париж“, каза баща й.
Когато е на 17 години, Елизабет се появява в номинирания за Оскар филм на Уди Алън от 1997 г. „Да разнищим Хари“ като сестрата на главния герой, изигран от Анет Арнолд.

Играе себе си в "Истинска Холивудска история".

#Ню Йорк

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници