Зуека зарязал България не само заради законите и учението на сина си, но и да върти кръчма

Зуека зарязал България не само заради законите и учението на сина си, но и да върти кръчма
A A+ A++ A

Актьорът със завидни комедийни заложби Васил Василев-Зуека смени постоянния си адрес. Той вече ще живее в Испания - там сестрата на съпругата му Анна Вичева пребивава от дълго време и семейството на бившия водещ на "Маскираният певец“ е решило да се премести близо до нея. 

Запознати издадоха още, че Зуека е решил да върти ресторантьорски бизнес в страната на Сервантес. 

Междувременно актьорът и нежната му половинка Ани стягат първолак. Синът му Стефан вече е записан в испанско училище и съвсем скоро ще чуе първия звънец.

В Испания роднини на Зуека живеят от години. Те приютяват семейството му през летата за почивка от години, но тази есен Василеви няма да си тръгнат. Затова и в интервюто си Зуека уточнява, че има къде да живее и вече поддържа връзка с други българи емигранти. Това, което го е накарало да емигрира, е неспазването на законите в страната и желанието да осигури по-добро бъдеще за малкия си син, който ще бъде първи клас. Стефан вече е истински испанец, благодарение на престоя си през летата в тази държава и най-лесно приема промяната.

“Махнах се не само от телевизията, но и от държавата. Така че не е добре да остана в предаването, когато живея в друга държава, защото е много трудно. Иначе Маги (продуцентът Магърдич Халваджиян – б.а.) ми предложи вариант, в който да пътувам за лайфовете. Но това е сериозен ангажимент. България е дъждовна страна със снегове и мъгли. Някой самолет да закъснее и какво, лайфът ще пада ли? Така че това не беше добър вариант за мене”, споделя Васил Василев пред вестника. “Аз пряко не съм пострадал от никого и от нищо. Но няма как да се съглася нито с управляващите, нито с абсолютно никоя политика, която се води в България, че животът на българина, видиш ли, за 31 години толкова много се е променил, и то към добро. Нищо не му се е променило. Напротив. Храната му е много по-скъпа от цяла Европа, той мисли само и единствено за храна”, добавя той. Комедийният актьор обяснява, че се е съсредоточил върху рисуването и в момента се издържа от продажбата на картините си. Картините на комика се продават добре на цени от 900 до 2000 лева.Съпругата му Ани е решила да започне свой бизнес в чужбина, но какво ще работи бившата асистент режисьорка не става ясно.

#Васил Василев-Зуека #Испания

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »