Нинова: Ако върнем мандата ще оставим хората без актуализация на бюджета

Нинова: Ако върнем мандата ще оставим хората без актуализация на бюджета
A A+ A++ A

„Ако върнем мандата ще оставим хората без актуализация на бюджета. Затова решихме да задържим мандата докато не осигурим парламентарно мнозинство за някои конкретни предложения между първо и второ четене по актуализацията“, каза Корнелия Нинова на среща на БСП със Синдикалната федерация на служителите в МВР

„В тази сложна ситуация на отношенията между партиите може да изпаднем в положение, в което всяка партия да внася предложения между първо и второ четене, да започне едно наддаване, накрая да няма мнозинство и да не може да се гласува нищо сериозно“, допълни още тя по време на срещата.

„Мислим между първо и второ четене, да внесем предложение за допълнително финансиране на структурите на МВР и Министерството на отбраната, във връзка и с новата заплаха от бежанска вълна", допълни още Корнелия.

„В актуализацията на бюджета не са предвидени средства за МВР  и Министерството на отбраната, относно средства за охрана на границата и всички други действия, които се налагат във връзка със случващото се в Афганистан", допълни Нинова.

Засега актуализацията на бюджета е предвидено да свърши до 7 септември. 

#Нинова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"