Nostrabet препоръчва: Bwin е вашето място за eSports залози

Nostrabet препоръчва: Bwin е вашето място за eSports залози
pixabay.com
A A+ A++ A

Разнообразието от спортни дисциплини се забелязва все повече, достатъчно е да обърнете малко внимание на спортните канали и ще откриете, че освен футбола има още много спорт, за който дори не подозирате.

Съществува една по-модерна и вълнуваща дисциплина в лицето на електронните спортове. Заглавието подсказва, че ще говорим за един определен бранд - Bwin е разгледан в nostrabet.com и докато се хвали с особен поглед върху световния спорт, но освен това ще предостави и една от най-добрите платформи за прогнози за новата спортна и развлекателна дисциплина.

Осъзнаваме, че описанието не е възможно най-доброто, но нека обясним от самото начало за какво точно става въпрос. Електронните спортове са видео игри, като някои от тях най-вероятно са били играни и от вас самите. В миналото това беше просто забавление с приятели, но днес, благодарение на интернет, игрите се превърнаха в спортове, в този случай – електронни такива. Вниманието и огромният интерес на аудиторията, зрителите се измерват в милиони, може да ни покаже, че ако тенденцията продължава, лидерите по зрителски интерес няма да се задържат още дълго като фаворити.

От една страна това е очаквано, все пак имаме технология и свобода да проверим дали хобито може да се превърне в професия. Електронните спортове са особено конкурентни и добрите играчи могат да се превърнат в милионери, при това в рамките само на няколко години – тук имаме и родни професионалисти.

Какво обаче правят електронните спортове в платформа за спортни залози? Не се изненадвайте, както има почитатели на футбола с мнения за играта, така ще открием, че аудиторията е готова да прави прогнози и на тази дисциплина. Не се изисква нещо повече от познание на самите заглавия, пазарите отговарят на събитията, които се случват на виртуалната арена, но нека дадем малко повече детайли.

Електронните спортове често избират заглавия, в които индивидуалните играчи нямат шанс. Може дори да сте се забавлявали с някои заглавия – фаворитите към този момент са Counter-Strike:GO, Dota 2, League of Legends и още много други. Впрочем почти всичко може да се превърне в електронен спорт, достатъчно е да има аудитория.

Бихте се замислили и какви са пазарите, като отговорът е: съобразени са с всеки спорт. Например в игри като CS:GO ще открием, че има предложения като победите от първи пистолетен рунд, победител на карта, най-ценен играч и още много други. Трябва да признаем, че макар да не говорим за традиционен спорт, електронните спортове предлагат много изненади. Впрочем често срещите се развиват в рамките на 20-30 минути, като препоръчваме да не изпускате и момент. По-добрата новина е, че винаги може да откриете опцията за пряко предаване директно в букмейкърската платформа.

Най-важното е, че дори и да не сте запознати с новата дисциплина, социалните мрежи и платформите вече имат достатъчно записани турнири, а те идват и с коментарно студио, следователно няма да срещнете никакви затруднения да разберете какво се случва по време на самата среща. Като цяло се говори, че електронните спортове са по-скоро развлечение, докато не видим цифрите и постоянно повишаващата се стойност. Оказва се, че професионалните геймъри не са никак малко, а благодарение на факта, че повечето срещи се провеждат онлайн, тук забавлението никога не спира и почти всеки ден имате достатъчно срещи, на които да обърнете внимание.

Материята е различна, но забавлението е практически същото, а за някои е дори още по-вълнуващо. Препоръчваме да обърнете внимание, особено ако търсите разнообразие от традиционния спорт. Най-важното е, че именно при този оператор може да се възползвате от добри коефициенти и редица интересни ставки. А ако вярваме на статистиката, в следващите няколко години точно електронните спортове ще намерят място и сред големите дисциплини, които се радват на особен зрителски интерес.

 

 

 

*Информация, предоставена от партньор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"