Бабикян: Ще положим добронамерени усилия за кабинет

Бабикян: Ще положим добронамерени усилия за кабинет
A A+ A++ A

"Ще положим добронамерени усилия за кабинет, защото е подигравка със съдбата на България непрекъснато хората да бъдат пращани на избори”. Това каза заместник-председателят на ПГ на "Изправи се БГ! Ние идваме!” (ИБГНИ) Арман Бабикян пред журналисти в парламента, предаде репортер на Агенция "Фокус”.

По думите му при нови избори няма яснота, след като всичките играчи се върнат в парламента, какво ново ще им се е случило. "Мозъчна операция? Промяна на моралните критерии? Ако има шанс третият мандат, това е шансът на разума, но в никакъв случай не е шанс на безпринципност”, допълни Бабикян.

Той заяви, че ИБГНИ ще настояват да няма участие на ГЕРБ и ДПС. "За неизвестен кабинет никой не може да гласува”, заяви още Бабикян. По думите му подкрепата на ИБГНИ зависи от програмните приоритети, свързани с пенсионната реформа и съдебната реформа.

Бабикян отговори и на въпрос дали от групата му са разочаровани, че президентът не е дал третия мандат на тях. "Няма нужда от разочарование. В политиката няма място за тези работи. Това е за бразилските сериал”, каза още той.  

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"