Мъри не иска в Левски, Сираков се насочи към Херо, но и той не е очарован от офертата

Мъри не иска в Левски, Сираков се насочи към Херо, но и той не е очарован от офертата
A A+ A++ A

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков усилено търси варианти за треньорския пост. След разговорите със Станимир Стоилов, Вълка си подсигурява и други опции. В тях влиза Димитър Димитров, който е без работа след като бе натирен от Берое, който бе поет от неговия помощник Петър Колев. 

За момента Херо се дърпа за завръщане при "сините", защото иска цялата спортно-техническа власт и да направи собствена селекция, пише "Тема спорт".

Такава беше позицията му и при предишната оферта. Опитният бургаски специалист има набито око и на няколко пъти показа, че от играчи на проби може да извади истински перли, които по-късно да бъдат продадени за високи суми.

Припомняме, че Димитър Димитров бе близо до завръщане на "Герена" през 2014 година, но в последния момент това не се случи след неразбирателство с тогавашното ръководство на сините и в частност със спортния директор Георги Иванов. Всичко бе много близо да се случи, дори помощникът на Херо - Петър Колев, започна работа при сините и участваше в тренировъчния процес, но всичко в крайна сметка пропадна. В момента Колев е начело на Берое и тази събота ще гостува на "Герена".

#Левски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"