Дъщерята на разчленената Теодора Бахлова разтърси с изповед: Умря заради мен, за да имам аз пусти пари! Мразя ги! Съд до дупка

Дъщерята на разчленената Теодора Бахлова разтърси с изповед: Умря заради мен, за да имам аз пусти пари! Мразя ги! Съд до дупка
A A+ A++ A

Щерката на Теодора Бахлова разтърси социалните мрежи с мъката си. Почернената дъщеря за закле, че ще съди всички виновни до дупка и няма да се откаже, докато убийците на майка й не си получат заслуженото. Вижте целия пост на Християна Радоева, която преди часове узна, че майка й е убита, разчленена и заровена в бургаските гробища:

"Пиша това през сълзи, последни сили… имам една буца на гърлото и ми се крещи, вика ми се, искам да блъскам и да чупя и отказвам да го повярвам.Снощи се молих това да е кошмар… не знам как намерих думи да кажа на майка, че дъщеря й е разчленена и заровена от най-близкия й приятел. Думата “приятел” за мен придоби друго значение. Обзета съм от гняв, мъка и безумна болка. Иска ми се аз да бях умряла, защото нямам сили да го преживея… заспах за точно 20 минути и се събудих, защото пред очите си видях разчлененото тяло на жената, която ме е носила 9 месеца и отдаде живота си за мен… и най вероятно умря заради мен…за да имам аз. Пусти пари!!! Мразя ги! Загубих всичко….празна съм, съсипана, очернена... Моят живот приключи в момента, в който видях “Намериха трупа на Теодора Бахлова разчленен”. Никой не би го издържал!

Обещавам пред себе си, пред майка ми и дядо ми, които са заедно на небето, на вас граждани и приятели, че ще има възмездие! Аз съм дъщеря на Теодора Бахлова, тя не ми позволи да оставя нещата така, духът й не ми го позволи да не я намеря! АЗ ОБЕЩАХ И ГО СПАЗИХ! Сега ще съдя наред, до дупка. За хората, които смятат, че ще получа голямо наследство, снощи в разговор с адвоката ми е изготвен документ за отказ! Нямам повече думи и сили… мир на душата ти, мамо! Ти беше всичко за мен! Сега си ангел на небесата!"

#Теодора Бахлова #Бургас #Християна Радоева #убийство #изповед

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"