Криминалистите в Бургас със зловеща находка! Тялото на изчезналата Теодора Бахлова транжирано и заровено в пътека между гробове

Криминалистите в Бургас със зловеща находка! Тялото на изчезналата Теодора Бахлова транжирано и заровено в пътека между гробове
A A+ A++ A

Криминалистите от ОДМВР-Бургас са успели да постигнат един от най-големите си успехи като професионалисти – въпреки че изтече близо година от безследното изчезване на брокерката на недвижими имоти Теодора Бахлова, те откриха тялото й и вече са на път да разплетат истината за опасната група около бизнесмена Станимир Рагевски и неговите сподвижници.

Тленните останки на 47-годишната бургазлийка, известна в близкото минало като една от богатите жени в региона, бяха събрани в два чувала – в единия торсът, а в другия – двете й ръце. Ужасяващата находка е от 12-и парцел на Гробищния парк край жк „Изгрев“ в Бургас. До мястото на тези части от тялото на Бахлова е завел криминалистите именно основният свидетел на прокуратурата – готвачът Деян Дичев, уличен до настоящия момент като съучастник в покушението на 28-годишния Юмер Мехмед.

Източник на колегите от Флагман.бг твърди, че посоченото от Дичев място в потъналия в храсти район от парцела, пълен с неподдържани гробове, е било разкопано бързо и на сравнително плитко ниво е достигнато до тялото и двете ръце. Липсват главата и долните крайници.

Двата чувала с останките вече са откарани в отделението по съдебна медицина и утре ще бъдат аутопсирани, но за съжаление те няма да помогнат особено много на експертите за бързо установяване на причините за смъртта на брокерката. Ще е нужно да се намери следа от насилие – чрез нанесен побой, чрез огнестрелна рана и т.н. способи за умъртвяването й. Другата възможност е да се получат признания от извършителя на самото деяние или на неговия помагач.

Човекът, който е укрил части от транжираното тяло на 47-годишната жена обаче не е съобразил особеностите от тази част на гробищния парк. Определено той е търсил знак, който, ако се налага някога, да сочи категорично къде са останките. Това е дългогодишен бял бор, единствен в този квартал. Останалите растения тук са основно кедри, саморасли ниски дръвчета, много храсти заради масовото неподдържане на старите гробове. Най-важното, с което са имали късмет криминалистите и е малшанс за извратения "чистач", са именно сянката на белия бор и силно обраслата повърхност на земята от бръшлян. Теренът е сравнително каменист. Всичко това е допринесло плътта по костите да се запази много добре и може да бъде анализирана за следи от побой, порезни рани или огнестрелно оръжие.

По тънката около 50 см пътечка между две линии от гробове са намерени само торсът и двете ръце. Торсът, всяка от двете ръце и близо 30-сантиметровата част от бедрото са били заровени на 40 см дълбочина - като кучешко месо, в протежение на 15 м между гробовете. Това е цялата находка дотук и разследването продължава. Очевидно е, че убийците са с изключително извратено съзнание. Много е вероятно главата, която все още не е открита и е на друго място, да съдържа основната улика за причината за смъртта. 

Край стъблото на белия бор са открити на 30-40 см дълбочина нахвърлените поотделно без никаква обвивка части от тялото на брокерката. Целта е била бързо да се разложат, но липсата на слънце и бързото обрастване с бръшляна, който не е позволявал на влагата да проникне надолу, са съхранили плътта в много добро състояние

#Бургас #убийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"