Дива селяндурщина на плаж Карадере предизвика цунами от негативни коментари

Дива селяндурщина на плаж Карадере предизвика цунами от негативни коментари
A A+ A++ A

Карадере e един от най-красивите плажове, който е и защитена територия, но посегателствата върху него продължават.

На снимки, публикувани във фейсбук групата "Да спасим Карадере" се виждат няколко АТВ-та с шуменска регистрация. Ето и адекватните коментари под поста.

- “Гъзари", ама това са си чисти лайнари и ей такива не спират да осират нещата в България с жалкия си манталитет. Лошото е, че дават пример и на децата им, но какво да очакваме от безмозъчни егоисти, които не мислят за собственото си бъдеще, камо ли за това на децата им! Тези индивиди нямат нищо българско и родно в кръвта си, срам за народа! Трябва само няколо здравеняци да ги вържат всичките за по един кол на плажа и да поседят на слънце без сянка, вода и храна по-дълго за да забравят завинаги за този плаж."

- "РИОСВ сега не трябва ли да ги глоби и да ги накара да възстановят повредените местообитания? Например да заплатят ин-витро отглеждането на редките растения и после да ги засадят в дюните."

- "Значиии директно отивам и ги закачам за джипа и ще ги влача като мърша.. Какви са тея, че си позволяват такива произволщини? Няма ли здрави мъже там щом с думи не разбират...? Бой и еб@не за такива изроди!"

#Карадере

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Туризъм
Последно от Туризъм

Всички новини от Туризъм »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"