ВИДЕО Талибаните се гавриха, после екзекутираха афганистанския Рачков заради шеги по техен адрес

ВИДЕО Талибаните се гавриха, после екзекутираха афганистанския Рачков заради шеги по техен адрес
A A+ A++ A

Талибаните са екзекутирали популярен комик от TikTok за това, че е показвал шеги, свързани с тях, съобщават световните издания. Жертвата е Назар Мохамад, известен в интернет като Хаша Цван.

В момента в интернет се разпространява видеоклип, заснет точно преди екзекуцията на комика. Хаша е арестуван в края на юли, когато талибаните все още се готвят да превземат цял Афганистан.

Комикът от Кандахар е качен в кола, като в същото време продължава да казва шеги за талибаните. Един от седящите отзад удря Назар Мохамад по бузите, а друг се смее.



Според информацията, комикът е бил отведен на безлюдно място, брутално пребит, а след това застрелян и гърлото му е било прерязано. 

Представителят на талибаните Забихула Муджахид вече призна, че двама членове на талибаните са били отговорни за зверството. Те ще бъдат изправени пред съда.

Той обаче в същото време обвинява Цван, че е работил за Афганистанската национална полиция.

По-рано  талибански бойци изгориха жива млада жена в Северен Афганистан заради лошо приготвено за тях ястие. Жената е изгорена, защото бойците я обвиняват, че не може да готви правилно.

#талибани #Афганистан #убийство #зверства

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »