Закопчаха бургаски пожарникар-батка с БМВ Х5 - яко надрусан зад волана

Закопчаха бургаски пожарникар-батка с БМВ Х5 - яко надрусан зад волана
A A+ A++ A

35-годишният Георги Попов – от Втора районна служба за противопожарна охрана в Бургас, бе арестуван снощи в черно БМВ x5 след продължително наблюдение от страна на колегите му в ОДМВР. Попов е бил следен след като е имало индикации, че в извънработно време води несвойствен за пагона личен живот. 

Движел се е в компания на наркодилъри и наркозависими, с хора, които притежават автомобили и лични вещи, несъответстващи на доходите им. Такъв в частност е случаят и с Попов.

Около полунощ в района на бл. 39 в жк „Изгрев“ пожарникарят е свален от луксозния си джип при полицейска операция и е бил тестван за наркотици, пише флагман.бг. Дал е положителна проба за метамфетамин.

Попов работи в ПБЗН от 3 години като водач на пожарен автомобил. До този момент не е давал положителни проби за алкохол и упойващи вещества при извършвани внезапни проверки в службата. Колегите му обаче са го засичали многократно в неадекватно състояние и са го предупреждавали, че ще свърши зле в компанията, в която се движи. 

В същата компания с лидерска роля е бил и дисциплинарно отстраненият полицай от Пето РУ Димитър Димитров, който бе арестуван след бясна гонка. Действията на ОДМВР-Бургас показват готовност за вътрешно почистване от хора, на които мястото им очевидно не е там.

#пожарникар #Бургас #дрога

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »