Спасители отърваха трима от удавяне в неохраняемата зона на плаж Корал

Спасители отърваха трима от удавяне в неохраняемата зона на плаж Корал
A A+ A++ A

Трима са спасени от удавяне в неохраняемата зона на плаж Корал. Инцидентът е станал към 13.30часа. Жена е съобщила в спасителния пост, че в неохраняемата зона, в най-северния край на плажа, във водата има момиче, което бедства и има нужда от помощ. Веднага спасителят се отзовава, а след него и друг негов колега. Във водата стигат до мъж от плажа, който е влязъл да помага на момичето. Според него по-навътре имало още двама души, които се давят. Единият спасител оставя буя си на мъжа и момичето и те излизат с него на брега. През това време двамата спасители достигат до другите двама във водата. Единият е в много тежко състояние, неадекватен, почти в безсъзнание, пред удавяне, употребил вероятно и алкохол. Единият спасител с плуване го изкарва на брега, същото прави и другият спасител.

Всичко завършва успешно благодарение на навременната реакция на спасителите и техните действия.

Спасителите съветват да се внимава изключително много, защото в най-северната част на плаж Корал има много силно течение навътре. Те апелират родителите да не пускат децата си сами в морето. Не е препоръчително да се влиза в морето след употреба на алкохол. 

Към 13.30 днес, на плаж Корал спасителите Костадин Кисьов, Пепи (Петраки) и друг мъж от плажа, спасяват 3 души от удавяне, в неохранямеата зона, в най-северната част на плажа.
Жена идва на спасителния пост и съобщава, че в неохраняемата зона, в най-северния край на плажа, във водата има момиче, което бедства и има нужда от помощ. Веднага Коцето взима буя и тръгва да тича натам. След него тръгва и Пепи. Влизат във водата и стигат до мъж от плажа, който е влязъл да помага на момичето. Той казва, че по навътре има още двама души, които се давят. Коцето оставя буя на мъжа и момичето и те излизат с него на брега. През това време Пепи и Коцето достигат до другите двама във водата, единия е в много тежко състояние, неадекватен, почти в безсъзнание, пред удавяне, употребил вероятно и алкохол. Коцето го подхваща и успява с плуване да го изкара на брега. През това време Пепи изкарва другия закъсал.
Всичко завършва успешно благодарение на навременната реакция на спасителите и техните действия.
Внимавайте изключително много, в най-северната част на плажа има много силно течение навътре! Не пускайте децата си без придружител в морето. Стойте близо до брега и се къпете/плувайте в охраняемата зона. Ако сте употребили алкохол не влизайте в морето!
Поклон пред СПАСИТЕЛИТЕ!
Може да бъде изображение с 1 човек и воден басейн
 
 

#спасители

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"