Станислав Манолев каза точно как е напсувал Амос Юга от ЦСКА, но отрече да е расист

Станислав Манолев каза точно как е напсувал Амос Юга от ЦСКА, но отрече да е расист
A A+ A++ A

Екс националът Станислав Манолев, който игра в редица известни клубове като ПСВ Айндховен, използва социалните мрежи, за да се извини за скандала от мача с ЦСКА вчера. Полузащитникът на Пирин Благоевград беше изгонен в края на първото полувреме за втори жълт картон, след което влезе в словесна разправия с играчите на „червените“. ЦСКА би с 1:0 след много нервен мач.

Особено афектиран бе Амос Юга, а според треньора на ЦСКА Стойчо Младенов Манолев е обидил Юга на расистка основа, като го е нарекъл многократно „маймуна“. Самият Манолев отхвърли категорично обвиненията и разкри, че единствено е напсувал на английски полузащитника на „червените“.

„Искам да кажа няколко неща относно ситуацията на вчерашния мач - Аз не съм расист . Участвал съм и пак бих подкрепил всяка инициатива срещу расизмa.Вчера на терена имаше обиди и агресия. Към мен бяха отправени поне три или четири обидни реплики от другия отбор. Когато получих картона, вървях най-спокойно към скамейката ,като чух зад гърба ми подмятания, псувни и провокации.

Обърнах се и попитах дали говорят на мен , като отправих една псувня на английски ( f**ng wanki ), в която няма нищо расистко. Ако някой се е обидил или разбрал погрешно моите думи - искам да се извиня. В моята кариера съм работил с хора от всякакви раси и етноси , като имам и много приятели от тях. Живея и възпитавам децата си в толерантност. Пожелавам успех на ЦСКА“, написа Манолев във Фейсбук.

#Станислав Манолев #расизъм

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници