Мария Капон: На записа видяхме ботушите и юмруците на Борисов

Мария Капон: На записа видяхме ботушите и юмруците на Борисов
A A+ A++ A
На този запис ние видяхме ботушите и юмруците на Борисов. Неговата власт. Днес имаме отговорност това никога повече да не се случи. Кадрите са толкова разтърсващи, особено като слушам тази цялата им пропагандна машина.
 

Тези кадри са отказани на два съдебни състава. Кой криеше тези кадри?! Това е срам за всички ни. Някой да скача с ботуши върху главата на дете, да удря в бъбреците му. Тези двама души /бел. ред. Младен Маринов и Христо Терзийски/ не могат да стоят в залата на НС, те трябва да бъдат съдени. Ако ГЕРБ имат капка морал към българските майки, трябва това да направят.

 

Това каза по БНР Мария Капон – депутат от ИБТНИ. Тя допълни:  Ужасът на критите кадри от ГЕРБ на пребитите ни деца, връщат дневния ред на правилното място. Те пребиват децата ни по този безумен начин. Борисов и Гешев носят най-голямата отговорност за това. това трябва да се види от всяка българска майка.

 

По-добре да има избори, отколкото лошо и скъпо правителство. Трябва да има актуализация на бюджета. В нея има средства, които са за едно от най-важните лекарства за ковид-криза. Редица са проблемите.

 

Някои политици с просташки език се опитват да провалят възможния мандат и актуализация. Президентът Радев дава това време за актуализация. Не всичко е кой какво е казал някога.

 

Третият мандат, който има реална възможност да се състои, трябва са се състои пред очите на цялото общество. Това е важно. И да си дадем сметка за отговорността. Кризите са били разрешавани и дипломацията знае как.

 

Ако задълбочено се чува какво каза г-н Трифонов, може да се види, че си дава сметка колко са важни процесите в страната. С ИТН ние гледаме в една посока. Смятам, че в политиката инатът не помага. Забавянето на внасяне на Плана, е друга голяма щета за България.

 
Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »