Ужас в Бургас! Разплитат мрежа от отвличания, убийства и разчленявания

Ужас в Бургас! Разплитат мрежа от отвличания, убийства и разчленявания
A A+ A++ A

Съучастникът на СТАНИМИР ПРИЗНА ЗА МАЙКА МИ!!!КАЛОЯНОВ ОТРИЧА И ПРОДЪЛЖАВА ДА КРИЕ!!!Съучастника ме видя пред дирекцията и не ме погледна в очите мизерен убиец да гниете в ада дано!!!И ТЕЗИ КОИТО ПРИКРИВАХТЕ 10 месеца!!!ЩЕ ОТДАМ ЦЕЛИЯ СИ ЖИВОТ ДА ВИ ВКАРАМ В ЗАТВОРА ОТНЕХТЕ МИ НАЙ ЦЕННОТО Боклуци!!!!

След 10 месеца издирване и очакване, младата бургазлийка Християния Радоева смени профилната си снимка с траурна лентичка. Тя вече знае, че всичките й надежди и очаквания отново да прегърне майка си - Теодора Бахлова , са били напразни. Убийството на друг млад мъж от Бургас - Юмер Мехмед, разплете кошмарен възел от отвличания, убийства и разчленявания в морския град. 

Вчера криминалистите от Бургас откриха 4 чувала с човешки останки в езерото "Вая" , близо до квартал "Долно Езерово" край Бургас. В чувалите са били останките от разчленения труп на 28 - годишния Юмер и главата му.  Мехмед бе в неизвестност от 4 август т.г. 

За убийството са задържани бившият работодател на Юмер - Станимир Рагевски и готвачът му Диян Дичев, който според информирани е разчленил тялото на младия мъж. Засега срещу Рагевски бургаската прокуратура е повдигнала обвинение за отвличане. Очаква се днес следобед полицията и прокуратурата в града да дадат брифинг, на който да оповестят подробности около зловещите престъпления. 

Юмер вероятно не е единствената жертва. По непотвърдени официално данни, бургаската брокерка Теодора Бахлова , която изчезна на 29 октомври м.г. също е била отвлечена и убита по същия сценарий. 

Според Христиана Радоева Рагевски е имал бизнесотношения с майка й Теодора. „Общото между майка ми и на Юмер е, че и двамата са изчезнали по идентичен начин. Има един и същ мотив – и двамата са предполагали, че ще получат финансова облага при среща, която би оправила финансовото им положение. Майка ми е близка на арестувания бизнесмен”, каза дъщерята на изчезналата Теодора.

Според нея,след изчезването Рагевски ,за да отклони подозранията от себе си, е "открил" наркотик в колата на убитата жена. Младата бургазлийка обвинява бургаската полиция в бездействие и смята, че не са положени необходимите усилия за разкриването на убийството на майка й. Смята, че престъплението е било прикрито. 

Юмер също е бил близък с Рагевски и сина му Данаил, пише "Флагман". Сайтът съобщава, че разполага с информация, че съучастникът на Рагевски – неговият бивш готвач от Капана на Северния плаж до 2010 година Деян Дичев, който по настоящем се води шеф на т.нар.ВИП клуб в приземния етаж на Дома на Народната армия в Бургас, е извършил убийството на Юмер, след което е разчленил тялото и се е погрижил следите от него да се заличат.

След освобождаването му от домашен арест на 15 декември м.г. Юмер очевидно се връща в „кухнята” на Рагевски. Той се захваща официално като организатор на строителна бригада, извършваща ремонт на хранителния магазин на ул.”Иван Богоров” 42, но едновременно с това няколко пъти е ходил в мазето на Рагевски на ул.”Константин Фотинов” във връзка с „отстраняване на авария” по канализацията.

Юмер се е познавал много добре и с другия си похитител – Деян Дичев, когото той е посещавал в заведението в Дома на Народната армия на бул.”Христо Ботев”. В това заведение често е влизал и самият Станимир Рагевски, по показания от администрацията на обществената сграда.

Какви са мотивите за убийствата на 28-годишния Юмер Мехмед и  47-годишната Теодора Бахлова,  се очаква да стане ясно до няколко часа.

#Бургас

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »