Ричард Алибегов: Не се отказваме от протестите, утре започваме

Ричард Алибегов: Не се отказваме от протестите, утре започваме
A A+ A++ A

Независимо, че здравното министерство се отказа засега от идеята да има ограничителни мерки за заведенията във връзка с увеличаващия се брой заразени, браншовите организации на заведенията възнамеряват да проведат утре обявените вече е от тях протести. Това каза Ричард Алибегов, председател на Българската асоциация на заведенията пред "24 часа".

"Ние не даваме заден ход и ще си проведем обявените протести - блокиране на Орлов мост, на кръговото в Бургас и на още няколко възлови кръстовища в страната. Не може така да постъпват с нас. Откъде да знаем, че след няколко дни няма да им хрумне отново да въведат ограничения. Освен това, независимо, че намеренията бяха само за столицата, каквото се случи в София най-късно до 3-4 дни се случва и в цялата страна", каза Алибегов. 

Припомняме, че от туристическия бранш обявиха, че излизат на ежедневни протести срещу новите ограничения. от Сдружението на заведенията в България, както и Българската асоциация на заведенията изпратиха писмо до президента Румен Радев, в което поискаха оставката на министъра на здравеопазването Стойчо Кацаров.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Финанси
Последно от Финанси

Всички новини от Финанси »