Сираков готви кардинални промени в Левски след безобразния старт на сезона

Сираков готви кардинални промени в Левски след безобразния старт на сезона
A A+ A++ A

Безобразен Левски загуби с 0:2 от Арда на "Герена" и записа пореден антирекорд. Това бе третото последователно поражение от старта на сезона - никога досега „сините“ не бяха започвали така кампанията.

Затова и Левски логично е на последно място в класирането, дълбае дъно след дъно и продължава да пише черни страници в историята си!

След трите поредни загуби от началото на сезона на "Георги Аспарухов" се задават големи промени през седмицата.

Очаква се „сините“ да имат нов треньорски щаб за съботното домакинство на Царско село, защото е видно, че Живко Миланов не се справя със задълженията си.

Собственикът Наско Сираков ще трябва да се справя на пожар, защото няма готов вариант за наставник. През лятото той се надяваше работа в клуба да започне Станимир Стоилов.

Това щеше да се случи, ако Джоузеф Диксън бе придобил мажоритарния пакет акции на клуба. Не е изключено Сираков да пробва да убеждава Станимир Стоилов да поеме тима в тази безпрецедентна криза - както игрова, така и финансова.

Промени в Левски се задават не само в спортно-техническия щаб, пише „Тема спорт“.

През този месец такива ще има на всички нива в клуба. Сираков е длъжен да ги направи, защото недоволството към него нараства.

#Левски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »