Зной! Пазете се и пийте течности

Зной! Пазете се и пийте течности
A A+ A++ A

Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд над планинските и източните райони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали краткотраен дъжд. Ще духа слаб до умерен северозападен, в източните райони – югоизточен вятър. Максималните температури ще са между 33° и 38°.

Над планините ще бъде слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и на места ще превали краткотраен дъжд. Ще духа умерен, по най-високите части и силен запад-северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 29°, на 2000 метра - около 23°, сочи прогнозата на НИМХ.

Над Черноморието ще бъде слънчево. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но главно по северното крайбрежие ще превали краткотрайно. Максималните температури на въздуха ще са между 26° и 30°. Температурата на морската вода е 25°-28°. Вълнението на морето ще е около 2 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 21 мин. и залязва в 20 ч. и 43 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 22 мин. Луната в София изгрява в 02 ч. и 12 мин. и залязва в 18 ч. и 00 мин. Фаза: четири дни след последна четвърт.

#жега #времето

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »