Бербатов с гол и похвали от Фъргюсън

Бербатов с гол и похвали от Фъргюсън
Димитър Бербатов отбеляза гол в осминафинала на „Карлинг Къп“. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Димитър Бербатов се „върна в играта“, след като отбеляза един от головете за победата на „Манчестър Юнайтед“ с 3:0 над четвъртодивизионния „Алдършот Таун“ в мач от осминафиналите на „Карлинг Къп“.

Българският нападател вкара в 15-ата минута за 1:0, като това е първият му гол за „Юнайтед“ от април насам, след като той стоя дълго време на резервната скамейка, а световните медии спрягаха всевъзможни варианти за евентуален негов трансфер.

Освен това Бербатов записа и голов пас, когато Майкъл Оуен увеличи аванса на 2:0 в 41-вата минута след асистенция на българина. Антонио Валенсия оформи крайния резултат в 48-ата минута.

Бербатов получи похвали от сър Алекс Фъргюсън след силното му представяне.

„Димитър Бербатов игра фантастично тази вечер. Той вкара страхотен гол и показа чудесен футбол. Майкъл Оуен също“, заяви Фъргюсън, цитиран от медиите на острова.

„Трудно е да избереш състава, когато разполагаш с толкова много добри играчи. Имаме фантастичен отбор. Затова избрах тези футболисти за мача, защото те имат нужда да играят. Ако трябва да съм честен, те нямат много срещи, защото разбирателството и взаимодействието в първия отбор е добро и не са необходими никакви промени“, заяви Фъргюсън.

#Димитър Бербатов #Майкъл Оуен #Манчестър Юнайтед

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"