Разочарована туристка в Приморско: Не бях идвала 20 г. на Черноморието, бай Ганьо няма никога да умре

Разочарована туристка в Приморско: Не бях идвала 20 г. на Черноморието, бай Ганьо няма никога да умре
A A+ A++ A

Разочарована от почивката си по нашето море туристка публикува в социалната мрежа Фейсбук доста остър коментар относно условията:

"След като 20 години не бях стъпвала на нашето Черноморие, попаднах на хотел "Свети Стефан" в Приморско! Резервирах и вчера като пристигнахме, бяхме потресени! От вратата миризмата те препарира - на урина! Влязох да видя басейна, който в "Грабо" изглеждаше приятен, сега не беше употребявам от години!

Един чичко юркаше девойките от ромски произход да изчистят стаята, че сме пристигнали! Каза ни да си вземем кафе и там си намерихме готвача, който сподели, че ще готви каквото има! Мизерия страхотна! Следователно на чичкото казах, че няма да спя там, защото няма нищо общо с обявата и защото басейнът няма нищо общо. Той ми вика - сега ще го оправим!

Бай Ганьо е още жив и никога няма да умре! Ако има келепир, що да влагаш! В съседната сграда няма нищо общо с този туристически ад! А относно плажа - гъ* до гъ* и между гъ*а - гъ*! За да стигнеш до хавлията си, посипваш 50 човека с пясък и е страхотна спортна дисциплина - бягане с препятствия! Ето затова май още 20 години няма да идвам на БГ море!

P.S. Само тук го има да чакаш 20 човека, за да ползваш тоалетна на магистрала! Качвам снимки на "Свети Стефан" как изглежда басейнът, за който искат 60 лева за ол инклузив - и ядеш каквото има, както казва главният готвач! Не се лъжете!".

#Приморско

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Туризъм
Последно от Туризъм

Всички новини от Туризъм »