Румен Радев връчи мандата на партия ИТН: Кой е Пламен Николов? (НА ЖИВО)

Румен Радев връчи мандата на партия ИТН: Кой е Пламен Николов? (НА ЖИВО)
A A+ A++ A

Пламен Николов е кандидатът за премиер в евентуалното бъдещо правителство на „Има такъв народ”. Това стана ясно минути преди президентът Румен Радев да връчи мандата на партията, спечелила предсрочния парламентарен вот преди седмици.

На вас се пада отговорността да получите първия проучвателен мандат. Хората гласуваха за вас с очакването да консолидирате фронта на промяната срещу проваленият корупционен модел на властта. Време е да разберат как ще се случи това. Българите очакват вашите предложения за кабинет в рамките на установения срок, посочи държавният глава.

Пламен Николов отговаря за цялостното бизнес представяне на компанията в 67 международни пазара със 600+ търговски B2B партньора. Осигурява постигането на всички планирани стратегически корпоративни и търговски цели на компанията в съответните пазари. Управлява всички процеси в компанията, свързани с търговския оборот, разходния баланс, ЧР, финансовите потоци и маркетинг дейността.

Доктор по философия на правото, политиката и икономиката.

Образование
- Klagenfurt Alpen-Adria Universitat, Austria
- СУ „Св. Климент Охридски“ Доктор по философия на правото, политиката и икономиката. Владее немски и руски език.

Опит
Над 15 години опит в бизнес развитието и управлението на проекти

Преминал през Мениджърски тренинг институт в Сан Франциско, САЩ. Дългогодишен ръководител, мениджър с доказани бизнес постижения. Работил е с големи клиенти като Амазон, Уигъл, Интерспорт, Спортона, ЕМАГ, Плувни федерации, Олимпийски национални комитети.

#Пламен Николов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »