Ново 20: Атакуваните от кръчмар мъже в Приморско май са си го търсили! Ето какво разказа щерката на бизнесмена

Ново 20: Атакуваните от кръчмар мъже в Приморско май са си го търсили! Ето какво разказа щерката на бизнесмена
A A+ A++ A

Измамници и комплексари ли са всъщност нападнатите от бизнесмен в Приморско мъже, за които вчера ви информирахме? Сайтът Burgas24.bg се свърза със Симона - дъщерята на собственика на "Старата мелница" Бисер Мавраганов, който попадна във видеото със зрелищния екшън, разразил се в курортния град..

Според Симона гостите на ресторанта са се държали изключително агресивно, невъзпитано, приемали са персонала за слуги, дори са ги заплашвали и са се представяйки се за държавни служители. Симона застава зад баща си и според нея постъпката му е първоинстинктивнa реакция на мъж, чието дете е боло заплашено.

Ето как започва всичко:

Мъжът с раницата и синята риза, който се вижда на клипа, влиза във видимо нетрезво състояние в заведението. В началото всичко е нормално, поднасят им се менюта и всеки момент поръчката им ще бъде приета. След около 5 минути певецът на заведението отива при Симона и й казва, че въпросният господин със синята риза твърди, че е шеф на Агенцията по храните и бил недоволен, че вече половин час не е обслужен. Симона отива при него с усмивка, сигурна е, че от получаването на менюто са минали около 5 минути, тъй като самата тя им ги е занесла. Приятелят на клиента, обаче с враждебен тон й казва да побърза с поръчката. Обслужени са приоритетно, по най-бързия начин, с добро отношение, за да се избегнат конфликти.

След около 30 минути сервитьорката, която ги обслужва, казва на Симона, че не желае повече да работи с тази маса, тъй като клиентите са агресивни и се държат с нея като със "слуга" и "куче" и искат да разговарят с управителя. С ведър тон и усмивка Симона отива при тях, за да разбере какъв е проблемът. "Ниският мъж ме гледаше злобно. Жена му го хвана за ръката и се опитваше да го успокои. Продължих да се държа добре с тях - усмихвах се, въпреки агресията, която излъчваха. В един момент мъжът стана рязко, залитна и си удари ухото в етажерка. Тогава още повече агресира. Дръпна ме към тоалетните и ми каза: 12 години съм бил бомбаджия. Аз съм шефът тук, донесете ми вода, защото децата са ми жадни. Ще правиш каквото ти кажа. Другият на масата е шефът на Агенцията на по храните и за 1 ден можем да ви затвори", започнал да нарежда мъжът, разказва Симона. Единият от тях попитал дали имат проби от храните и дали музиката е в допустимите децибели, поискал и лични карти на служителите без дори да се легитимира. И започнал със заплахите, въпреки, че вече му било заявено, че ще бъде извикана полиция: "Сядай си на работното място, защото утре ще ви се стъжни животът. Викай който искаш. Ти май не разбра ние кои сме? Ще хвърчите на пера!", заплашвал единият от клиентите.

Тогава Симона вика баща си, който е собственик на заведението. След идването му агресивният клиент смекчава тона и твърди, че изобщо не е казвал, че работи в държавна институция. С викове поискал сметката си. "Всички треперихме над тези хора. Клиентът със синята риза пада – става, жена му го успокоява. Държаха се ужасно с нас", разказа изключително разстроена Симона. "Тези хора блокираха работата ни – моята и на сервитьорката. Аз също помагам и в кухнята", добавя тя.

Вече всички си мислят, че кошмарните клиенти повече няма да стъпят в заведението, но не би. Тримата мъже се връщат след време, право към Симона. Единият я бута по рамото и й казва "Ще видите утре, когато дойдат гербаджии как на всички ще ви начупят краката!". Баща й вижда, че тя е разстроена и се отправя към тримата, вече доста далеч от заведението.  Той и приятелят й се опитват да разберат дали има проблем, защото според тях спорът вече е разрешен.  "Тези хора започнаха да крещят срещу баща ми и приятеля ми, започнаха да заплашват. От далеч видях, че се разпалиха. За мен това е нормална постъпка на баща ми", каза за медията ни Симона.

Пред полицаите единият от тях заявил, че ухото му било разкървавено от собственика на заведението Бисер. Симона обаче е категорична, че нараняването е станало при изправянето му в заведението, когато залита и се удря. Дори има доказателства за това – снимка на окървавената салфетка.

#Приморско

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай