Нова акция пред дома на Слави: Стъки и Недялков от ПИК го търсят (ВИДЕО)

Нова акция пред дома на Слави: Стъки и Недялков от ПИК го търсят (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Лидерът на Консервативно-патриотично движение Станислав Недков-Стъки и собственикът на ПИК Недялко Недялков търсят днес лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов пред дома му.

"Целта е съвсем благородна. Ние с г-н Недков имаме желание да разберем какво се случва с мандатоносителя на държавата - къде е, жив ли е. Логично е да го потърсим тук, защото тук изкара карантината си и да го попитаме добре ли е, как се чувства и за да разберем дали не е похитен."

Второто нещо, заради което сме тук, е заради движението, което издигна г-н Недков за кандидат за президент. Нашето притеснение е, че новото мнозинство на подмяната има един-единствен приоритет - смяната на Иван Гешев и закриването на спецпркуратурата и спецсъдъа.

Това не са приоритетите на хората, които не се интересуват от името на глвания прокурор", отсече Недялко Недялков. "С г-н Недков смятаме, че в България има по-важни приоритети от това кой ще е главен прокурор, затова той е тук с едно свое предложение", уточни Недялков.

"Макар че г-н Трифонов не отправи покана към КПД за подкрепа, не в парламента, а за обществена такава. Партиите, които влязоха в парламента, не представят всички български граждани. Ние, като загрижени граждани и като част от гражданско движение КПД сме дошли да направим един подарък на г-н Трифонов. Виждайки, че те се опитват да прикрият опитите за съглашателство, сме дошли да направим един скромен подарък - да подарим част от програмата на движението ни. Не искаме постове, а да се направи нещо за българския народ", каза Стъки.

 

#Слави Трифонов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »