Отровното трио: Създаваме гражданско движение „НИЕ ИДВАМЕ!”

Отровното трио: Създаваме гражданско движение „НИЕ ИДВАМЕ!”
A A+ A++ A

Ние, гражданите, създаваме гражданско движение на стотиците последователи и симпатизанти, на хора от протестите, които настояваха да изградим организация, в която да се включат активно.

В последната година се сформираха комитети по регионите на случаен принцип, водени от ентусиазма на гражданите за промяна в България. Днес си даваме сметка, че без нашите координирани, общи усилия, трудно ще защитим човешките права, правовата държава, демокрацията и свободната пазарна икономика.

Затова решихме да създадем неправителствена организация, с името: “НИЕ ИДВАМЕ!” Ние идваме, защото мутрите не са вън от системата на управление и живота на гражданите. Ние идваме, защото е време за поколението, което настоява България да е част от модерния, цивилизован свят. Ние идваме, за да следим отблизо дали правосъдната система дава справедливост. Ние идваме за битка с корупцията и установяване на правила, които лишават от шансове тези, които искат с пари да си купят успех. Ние идваме, защото правата на всички са равни, а идеите на всички са ценни. Ние идваме, защото всяка власт трябва да знае, че винаги можем да дойдем на площада и никой не може да ни спре!

#отровно трио

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"