Какво е необходимо за бързо кариерно израстване?

Какво е необходимо за бързо кариерно израстване?
Career Show
A A+ A++ A

 

Онлайн събитие, посветено на кариерния растеж, ще се проведе на 22 юли. GROW е предстоящото събитие от календара на кариерната общност Career Show, което цели да помогне на всеки, който желае да подобри професионалните си умения, да структурира и постигне поставените си кариерни цели. Участието в събитието е безплатно след задължителна регистрация.

Когато си поставяме нова цел, често не знаем откъде да започнем и кои са най-правилните стъпки за нейното осъществяване. GROW е събитие, което ще даде на участниците полезни насоки за изграждане на ясен и последователен план за своето професионално развитие. Ще им помогне да осъзнаят силните си страни и да разберат кои умения трябва да развиват и подобряват, за да останат конкурентноспособни на пазара и да избегнат кариерния застой.”, споделят организаторите.

В събитието участват признати кариерни ментори и коучинг експерти с дългогодишен опит в сферата на корпоративното, кариерното и личностното развитие. Участниците ще могат да се включат в интерактивни сесии за поставяне на правилните цели и методи за тяхното осъществяване, подобряване на професионалните и личностни умения, успешно съчетаване на знания, умения, желания и възможности, ефективна работа в екип и др. Предвидени са и практически съвети и упражнения за преодоляване на страха от публични изяви и развитие на умения за уверено говорене пред публика, постигане на чувство за удовлетвореност от работата и изграждане на вътрешна нагласа за успех

Програмата на събитието може да намерите тук: https://careershow.bg/events/grow/

GROW е част от събитията в календара на водещата кариерна общност за професионално и личностно развитие - Career Show. Общността събира квалифицирани специалисти, търсещи развитие, надграждане на уменията и кариерни възможности. Всеки участник в общността получава достъп и до най-мащабното кариерно събитие в България - Career Show 2021, на което ежегодно присъстват едни от най-добрите работодатели в Европа. В допълнение участниците в общността могат да се включат в ежемесечни активности, насочени към различни аспекти на професионалното усъвършенстване и пълноценния личен живот.

Всеки може да се присъедини към кариерната общност на Career Show напълно безплатно като се регистрира на https://careershow.bg/register/

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Образование
Последно от Образование

Всички новини от Образование »