Виждаме поголовната чистка навсякъде, разказа Борсов пред влогър (ВИДЕО)

Виждаме поголовната чистка навсякъде, разказа Борсов пред влогър (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Виждаме поголовната чистка навсякъде - култура, образование, гори, земеделие, пътища. Тази чистка е незаконна, защото когато спечелиш избори и искаш да направиш свои екипи и да наложиш своята политика го разбирам, но когато един диктатор самолично назначава правителство... Когато са писали Конституцията, комунистите са писали така, че да ги няма всички хипотези. Разбирате ли какво имаме в момента - кандидат за президент си назначава предизборния щаб за Министерски съвет и всеки ден те се явяват на избори - срещу коя партия се бием - с никой. Това не е служебно правителство, а е предизборен щаб в услуга на всички останали наши опоненти.

Това коментира бившият министър-председател пред влогърката Флора, която публикува поредица видеа, с всички лидери на партии, в която прекарва един ден в тяхното ежедневие.

"Искам да си припомним историята. Преди години един гражданин донесе секретен доклад, за който се влиза в затвора 10 години, изнесен от тогавашния бивш министър-председател Сергей Станишев. Един министър-председател милиони подписи поставя. Аз отидох в съда, явих се свидетел на Сергей Станишев, помолих ги да не го санкционират, защото работата е такава. Да, това ми е най-големият противник, да го видя в затвора сигурно ще се успокои партията, но 4 години той е бил премиер. Аз тогава го спасих", коментира той.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »