Бойко Борисов избухна с финална предизборна реч! Говори за комунизъм, скочи на Радев и Рашков ВИДЕО

Бойко Борисов избухна с финална предизборна реч! Говори за комунизъм, скочи на Радев и Рашков ВИДЕО
A A+ A++ A

Досега бях с моя колега премиерът на Хърватия Андрей Пленкович. Това коментира премиерът Бойко Борисов на брифинг на ГЕРБ. 

"Има терор, има репресия, има терор към само една партия. Така и на 9-и септември са смачкали опозицията. След нас, ще дойдат и за вас, но вие сте деца на комунисти - гарван гарвану око не вади.

"Така че не им обръщайте внимание! Уважаемите журналисти ни питаха - не ви ли е страх? Питаха ни, защото знаеха какво се задава. След нас ще дойдат за вас - така управляваха комунистите. Гарван гарвану око не вади! Стават смешни! Аз не знам уважаемите български медии дали са наблюдавали друг път такова ярко вмешателство в предизборната кампания, на който и да било министър. Аз не съм. Всеки ден предизборният щаб на кандидат-президента Радев се изказва срещу една партия", допълни Борисов.

Борисов изтъкна, че най-важната оценка за него и ГЕРБ е тази на ЕНП.

Той се възмути от наглите твърдения, че са били подслушвани. "После ядохме хора, после идваха да ни разпитват. Аз никога не съм се крил зад имунитет! И сега продължават да говорят как сме купували гласове! Ние една стотинка не сме взели - виждате - пълни зали, хиляди хора. Те се борят сега за "равен мач" или да ни бият с един-двама депутати. Коя друга партия беше така поздравена, коя получи такава подкрепа? За да ни маскари европейската следствена служба...", заяви Борисов.

"И аз призовавам Радев на процес! Заради машините, които докараха и заради флашките", подчерта той.

"Колкото повече ни пресират - пак ще го кажа на футболен език - когато една партия я притискат от всички по най-безобразен начин, тя ще стане партия на народа. Запомнете ми думата - след два месеца ще ви поканя. Те няма да се спрат! Ние си изкарахме пълен мандат! Каква оставка сме ви дали?!", коментира още Борисов.

"Желая ви да сте живи и здрави. И в неделя, въпреки хаоса, който ще причинят, вероятно това им е целта, да отидем да гласуваме. По социализма имаше квота за ОФ-то и БЗНС-то, всички други гласуваха за БКП. Ето това искат да направят сега. Но така явно им е най-добре - еднолично управление", заяви Бойко Борисов. 

#Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »