Турнир по крикет за четвърти шампионски трофей на посланика, проведен в София

Турнир по крикет за четвърти шампионски трофей на посланика, проведен в София
A A+ A++ A

Приятелски турнир по крикет се проведе в събота, 3 юли 2021 г. на терена на Националната спортна академия "Васил Левски" в Студентски град, София. Турнирът беше организиран от Асоциация Индия с Българската Федерация по Крикет. Това беше четвъртият такъв годишен турнир по крикет, проведен в София за Шампионския трофей на посланика 2021.

Г-н Ловеш Шарма, президент на Асоциация Индия, информира, че три отбора по крикет са участвали в турнира. Това включваше Индийско-Българския Крикет клуб (IBCC), Крикет клуб на Медицинския университет в София и Крикет клуб на варварите. Победител в турнира беше Крикетният клуб на Медицинския университет, който спечели тясно оспорвания мач срещу Индийско-българския крикет клуб на финала.

Бактиан Тахири (IBCC) получи наградата за най-добър батсман на турнира, докато Рохит Дхиман (IBCC) беше избран за най-добрия боулер на турнира.

Г-н Андрей Лилов, председател на Федерацията по крикет на България, заяви, че интересът към крикета като спорт нараства в България през годините и все повече хора се интересуват от играта.

Посланикът на Индия в България поздрави всички отбори и играчи за отличното представяне и даде Купата на посланика като трофей за победителя на Крикет Клуб на Медицинския университет и Купата за подгласници на Индийско-Българския Крикет Клуб.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"