Милиардерът Антон Зингаревич официално придоби 99% от Ботев Пловдив

Милиардерът Антон Зингаревич официално придоби 99% от Ботев Пловдив
A A+ A++ A

Руският милиардер Антон Зингаревич официално е новият собственик на Ботев Пловдив. Руският бизнесмен придоби 99% от акциите на клуба в присъствието на председателя на Сдружение ПФК Ботев Радослав Кошински, адвокат Слави Микински – пълномощник на Зингаревич, и адвоката на Сдружение ПФК Ботев Тихомир Стойчев.

Гореизброените подписаха споразумение освен за акциите, за емблемата на „канарчетата, цесиите, промени в акционерното дружество и вписването на новия Съвет на директорите.

В него влизат Антон Зингаревич, Даниел Серехидо и Слави Микински. 

Би трябвало скоро Зингаревич да внесе яснота какви точно са плановете му за Ботев с конкретика, каквато до момента не е дал. Феновете на клуба се надяват и на класни попълнения, а не такива от вторите дивизии в Скандинавия. Чакат и Ботев да предложи адекватен договор на звездата Тодор Неделев, който вече е свободен агент, но тренира с отбора.

Днес "жълто-черните" представиха и двете си нови попълнения - Дилан Мертенс и Антоан Бароан. Ботев досега в контролите извъртя три поредни ремита от по 1:1. Това се случи в приятелски срещи със Заря (Украйна), Пролетар (Сърбия) и Левски на Герена. Следващата контрола е срещу Царско село в столицата след 5 дни.

#Антон Зингаревич #Ботев Пловдив

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »