Ники Дойнов вдигна тежка сватба във винарна, гостите получиха страхотни дарове СНИМКА

Ники Дойнов вдигна тежка сватба във винарна, гостите получиха страхотни дарове СНИМКА
A A+ A++ A

Малко преди да чукне 50 години, водещият на  новините по Нова телевизия Николай Дойнов вдигна сватба за чудо и приказ. Той се врече във вечна вярност на своята половинка Петя Иванова, с която са родители на син Марко. Малчуганът скоро навърши 4 годинки.

Дойнов и любимата му жена избраха да направят церемонията в едно от любимите им места за отдих – частна луксозна винарна край Ивайловград. Преди това пък сключили църковен брак в храма "Преображение Господне“. Оказва се, че именно собствениците на избата са станали техни кумове в сватбения ден.

На тържеството били поканени общо 80 души, сред които имало и звездни представители. Първи покани получили екранната половинка на Ники – Ани Салич, както и конкурентът му от Би Ти Ви – Юксел Кадриев, с когото ги свързва дългогодишно здраво приятелство, въпреки че се борят за рейтинга на различни медии. Журналистките Галя Щърбева и Миа Сантова и семействата им също уважили празника на младоженците.

Датата, която влюбените Ники и Петя избрали, за да сключат брачен съюз, не е случайна. Те държали да слушат "Менделсон“ на Еньовден. Тъй като празникът на билките през тази година се падна в делничен ден, изместили сватбата за уикенда след него. И двамата имали сантимент към народните обичаи, които се правят на Еньовден, именно затова дарили всички гости с ръчно направени венци от лековити растения. За доброто настроение на присъстващите пък се погрижили народни танцьори, както и певицата Деси Добрева. Накрая тържеството завършило с впечатляваща заря.

Всъщност сватбения подарък към съпругата си Ники поднесе предварително. От миналата година те са новодомци. Двамата заживяха в баровски апартамент в елитна кооперация в близост до тази на Цветан Цветанов в столичния кв. "Изток“. Домът им е обзаведен изцяло по поръчка, а за интериора те използвали услугите на дизайнери. Доскоро жената на журналиста бе безработна, но вече натрупа няколко месеца стаж като брокер на недвижими имоти към една от най-елитните кантори в столицата. Там тя е колежка с бившата жена на Ахмед Доган – Алтен Алиева, но двете не са близки и Алтен не е била сред гостите на тайната сватба.

#Николай Дойнов #сватба

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"