Стъки към Слави: Вярно ли е, че партията Ви “Има такъв народ” е проект, който се финансира от Делян Пеевски

Стъки към Слави: Вярно ли е, че партията Ви “Има такъв народ” е проект, който се финансира от Делян Пеевски
A A+ A++ A
Задкулисието, което е превзело държавата е в паника. Президентът Румен Радев, говорителят на кабинета Кутев, министри и политически лидери не спират да ме хулят и да търсят саморазправа с мен. Само защото имам смелостта да изказвам на глас това което мисля.
 
Всички са уплашени, че водачът на народното недоволство Стъки може да им обърка сметките.
Днес към организираната срещу мен хунта се присъедини и г-н Слави Трифонов. Бъдещият премиер на страната написал цял ферман срещу мен.
 
Преди два дни в предаването на Крум Савов заявих, че съм готов в живо предаване да се явя на детектор на лъжата и да отговоря на въпроси, като дали съм зависим от някой, дали имам финансова изгода или получавам пари от политическа партия и партиен лидер?
 
Така се прави, когато търсиш подкрепата на хората. Заставаш с лицето си пред всички, а не се криеш зад неграмотно написаните постове на Тошко.
 
Готов съм в живо предаване пред целия български народ, без никакво притеснение да отговоря на всякакви въпроси. Съвестта ми е чиста и Бог ми е свидетел, че всички мои думи и дела са от сърце. Никакви богатства и облаги не могат да купят гражданската ми енергия и позиция.
 
Понеже г-н Трифонов мечтае да бъде следващият премиер, имам предложение към него и към всяка медия, която иска да организира събитието.
 
Предлагам на г-н Слави Трифонов заедно да се явим на детектор на лъжата в предаване, което се излъчва директно. Ще му отговоря в ефир на всички въпроси, които ми зададе.
 
Въпросите, които се въртят в публичното пространство, и които аз ще му задам, са четири:
1. Вярно ли е, че партията Ви “Има такъв народ” е проект, който се финансира от Делян Пеевски и Ахмед Доган?
2. Вярно ли е, че в момента структурите на ДПС по места работят и агитират за “Има такъв народ”?
3. Вярно ли е, че след изборите във всички министерства и държавни институции от квотата на ИТН ще бъдат назначавани кадри на ДПС?
4. Ще бъдат ли подведени хората, които ще гласуват за “Има такъв народ” и Слави, а ще получат ДПС и Пеевски?
Господин Трифонов, вчера Ви написах, че се готвите за коалиция с наследниците на премиера, който навря предаването Ви в мазе, и който беше стоварил цялата държавна машина върху вас в края на 90-те.
 
Днес Вие ми отговаряте с нападки.
Това е ясен признак на Вашето безсилие и неспособност да бъдете добър управленец.
Българският народ може да е беден, но не е глупав и ще разчете правилно начина, по който ми отговаряте.
 
Със задкулисието и финансовата мощ, които стоят зад Вас, е много вероятно да бъдете следващият премиер на България.
 
Но аз съм твърдо убеден, че много бързо ще разочаровате хората, които ще Ви се доверят. Всъщност Вие вече няколко пъти го направихте.
 
Чрез приетото от Вас машинно гласуване в 45-то НС отнехте правото на над 2 милиона българи да гласуват с хартия. Подведохте 2 и половина милиона души, на които обещахте мажоритарен вот и намаляване на партийната субсидия на 1 лев. Не изпълнихте обещанието си и за намаляване броя на депутатите до 120. Благодарение на Вас секциите в Турция са в пъти повече и гласовете, които ДПС ще получи там от 22 000 на последните избори, сега ще са 50 000.
 
Искрено Ви желая успех, защото иначе потърпевш от Вашия провал в управлението отново ще е българския народ.
 
Слави Трифонов, Фейсбук
 

#Стъки #Слави Трифонов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »