Рунд пореден: Стъки vs. Радев и служебния кабинет

Рунд пореден: Стъки vs. Радев и служебния кабинет
A A+ A++ A

Станислав Недков-Стъки продължи с обвиненията към служебния кабинет и президента Радев, като обяви, че цялата държавна машина е впрегната срещу него, защото е инакомислещ. Безсилието на Румен Радев и отказа му да водим политически диалог, за пореден път доведе дотам, да използва като бухалка срещу мен силовите структури, които оглави чрез назначения от него служебен кабинет. Престъпно е държавен глава на страна-член на ЕС и НАТО да използва институциите за саморазправа с инакомислещите, отсече Стъки.

Несериозно и комично е да бъда привикван в полицията да давам обяснения защо съм влязал в сграда, в която оглавяваната от мен спортна организация от 4 години ползва офис и плаща наем за него. Всички спортни федерации разполагат с офис в сградата на Министерство на младежта и спорта, срещу което заплащаме наем и имаме карти за денонощен достъп за нея, каза той.

Само ще припомня на тия с по-къса памет, и най-вече на Слави Трифонов, че в края на 90-те той беше в същата ситуация, като мен. Един самозабравил се премиер беше стоварил цялата държавна машина върху него, беше го изгонил от всички телевизии и го беше принудил да излъчва предаването си от мазета.

Сега Слави се гласи да прави коалиция с наследниците на същия тоя премиер, направи аналогията ММА-боецът.

Скъпи братя и сестри,

Цялата държавна машина е срещу мен, защото изказвам мислите си на глас.

Говорителят на правителството изнася специална пресконференция, за да се чуят лъжите му, целящи да опетнят името ми.

Жълти сайтове и медии всекидневно бълват откровени лъжи срещу мен, като всяка следваща е все по-гнусна.

Грантаджии и платени армии от тролове щурмуват всяка статия, пост или новина свързани с мен.

Целта на всичко това е една - да охулят името ми, което съм градил с години по най-големите спортни арени.

С тези евтини трикове и изкуствени скандали около мен, целят да се отвлече вниманието от скандалната чистка на институциите, от получаването на “подаръчни пликове” от висши държавни служители, и от разграбването на държавата, което тече в момента.

Кукловодите на задкулисието и техните изпълнители са жестоко притеснени, че се появи водач на народното недоволство, който има смелостта да се изправи срещу онези, които са в основата на схемите и задкулисието в страната ни.

Скъпи братя и сестри,

Знам срещу какви хора съм се изправил. Знам, че ако бяхме във времената преди 1989г вече щях да съм в Белене или дори да не съм жив.

Знам, че тези са способни на всичко, за да продължат да дерат българския народ, докато не му смъкнат и последната кожа, която има.

Но нищо не е в състояние да ме спре.

Моята битка не е за богатства или слава.

Моята битка е за България и за всички вас и тя ще продължи, заключава ММА-боецът.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"