ЦСКА с нов генерален спонсор - букмейкърската къща на Валтер Папазки ще грее на гърдите на армейците

ЦСКА с нов генерален спонсор - букмейкърската къща на Валтер Папазки ще грее на гърдите на армейците
A A+ A++ A

Букмейкърската компания Winbet, собственост на небезизвестния Валтер Папазки, е новият генерален спонсор на ЦСКА. "Подписахме нов петгодишен договор, който гарантира дългосрочно партньорство. Доволни сме от професионалните си взаимоотношения до момента. Уинбет става наш генерален спонсор и тяхното лого ще бъде на лицевата страна на фланелките", заяви изпълнителният директор на „червените“ Пламен Марков.

„Изключително се радвам, че днес осъществяваме това продължение на договора с „WinBet”. Продължаваме с нов петгодишен договор. Това е знак на ново бъдеще партньорство. Ние сме доволни от нашите взаимоотношения и с удоволствие ги продължаваме. „WinBet” става наш генерален спонсор и тяхното лого вече ще бъде на лицевата страна на фланелките. Това е важен знак, както за компанията, така и за нас. Надявам се да продължим нашето партньорство. Това партньорство да бъде залог за израстването на компанията „WinBet” и за нас като футболен клуб“, коментира Марков.

„Що се отнася до параметрите на договора аз няма да го коментира. Ако искат нашите партньори да го коментират, то това е тяхно право.“

„ЦСКА е финансово обезпечен. Ние ще разчитаме на новия генерален спонсор, за да може този бюджет да става все по-стабилен и да удовлетворява вижданията на спортно-техническото ръководство и да няма проблеми с нормалното функциониране на клуба. Присъствието на „WinBet” и другите ни спонсори е от изключително важно в тези трудни времена“, добави той.

„Няма организации и клубове, които се биха лишили от подобна помощ.“

„До този момент г-н Ганчев не ме е упълномощавал да говоря от негово име. Не мога категорично да кажа. На този етап е становището, което той каза, а до кога ще продължи като срок не мога да се ангажирам.“

„Ние като клуб се надяваме, че господата Ганчев и Инджов, че ще останат в ръководството на клуба и ще продължат финансирането на клуба. Всичко до този момент се е изплащало на време, както заплатите, така и премиите на състезателите. До този момент клубът се развива по много добър начин. Това е нашето желание и цел за в бъдеще. Надявам се така и да продължим“, каза още Пламен Марков.

#ЦСКА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"