Техник на ЕРП отиде да пусне тока на хотел Виго в Несебър, но беше набит

Техник на ЕРП отиде да пусне тока на хотел Виго в Несебър, но беше набит
A A+ A++ A

Техник на електроразпределителното дружество „Ер-юг” е брутално пребит заради спор, наподобяващ мутренските 90 години на миналия век. Вчера следобед служителят бил изпратен да пусне тока на хотел „Виго” в Несебър, след като били платени всички задължения към дружеството. Свидетел се свърза със с бургаския сайт флагман.бг и разказа как техникът, който опитал да влезе в трафопоста на „Ер-юг” вътре в имота и да си свърши работата, си тръгнал подут и сплашен.

„Мъжът дойде веднъж и пробва дали всичко е наред, пусна тока, след което го спря и каза, че ще изчака потвърждение за плащането, за да включи всичко окончателно. След като се върна обаче, никой не му отвори. Излезе лицето Димитър Христов Вълев, който го покани в кабинета при бившия собственик Огнян Найденов. Там човекът е бил сплашван и ритан”, разказа свидетелят.

След побоя пострадалият е подал сигнал на тел. 112, но униформените нямали възможност да се отзоват веднага, тъй като в момента се извършвал друг арест. Така техникът на „Ер-юг” почакал около 40 минути, след което тръгнал да си върши неотложните задачи.

Управителят на етажната собственост в хотела – Ивайло Йолов, бе лаконичен. „Видях човека, разказа ми какво е станало. Надявам се този, който го е направил, да си получи заслуженото”, каза Йолов.

Хотел „Виго” стана известен след чутовен скандал между двамата собственици през август 2019 г. Тогава туристите, избрали „Виго” за лятната си почивка, осъмнаха барикадирани в хотела и се наложи намеса на полицията. В приземния етаж пък преди време имаше чалготека.

#Несебър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »