Фортуна отреди лесни съперници за Лудогорец и ЦСКА в Европа! Локо Пд и Арда май отпаднаха още при жребия

Фортуна отреди лесни съперници за Лудогорец и ЦСКА в Европа! Локо Пд и Арда май отпаднаха още при жребия
A A+ A++ A

Родният първенец Лудогорец ще срещне победителя от двойката Шкендия - Мура във втория кръг на Шампионска лига, ако отстрани Шахтьор Солигорск. Това отреди тегленият днес жребий за надпреварата.

Разградчани евентуално ще гостуват в първия си мач във втория кръг на Шампионска лига и ще бъдат домакин на реванша.

Първите двубои от втория предварителен кръг на най-комерсиалната надпревара ще се играят на 20 и 21 юли, реваншите пък са на 27 и 28 юли.

Ако Лудогорец успее да преодолее Шахтьор Солигорск ще си осигури сигурни два мача в Европа дори да бъде отстранен във втори предварителен кръг на Шампионската лига. Ако обаче успее да отстрани два съперника в Шампионската лига то със сигурност ще играе в групова фаза на един от трите турнира.

Днес станаха ясни и съперниците на ЦСКА, Локо Пд и Арда в Европа. 

ЦСКА ще срещне във втория кръг на Лигата на конференциите победителя от двубоя между северномакедонския Струга и латвийския Лиепая. Това отреди тегленият днес жребий.  "Червените" ще са домакини в първия мач, след което ще трябва да гостуват на съперника си. Първата среща на стадион "Българска армия" е на 22 юли, докато ответният двубой е седмица по-късно - на 29-ти. Жребият за ЦСКА може да се категоризира като лек и не тябва да срещнат особени трудности.

Локо Пд бяха непоставени по време на жребия, но имаха невероятен късмет да изтеглят най-поносимия съперник и ще се изправят срещу чешкия Словачко. Мач, в който силите ще са изравнени, макар чешката школа да е доста над нашата. Тимът от Лаута има някакви, неособено големи надежди за краен успех.

Мачовете са на 22 и 29 юли, като Локомотив приема съперника си на "Лаута" в първия двубой.

При първото си историческо участие на тима Arda Кърджали в Европа, техен съперник ще бъде силният израелски Апоел Беер-Шева.

Момчетата на Николай Киров ще са домакини в първия двубой, който ще се изиграе на 22 юли, а гостуването в Израел ще е на 29 юли.

Българският тим беше и сред непоставените отбори в турнира.

#жребий #Лига Европа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"